“Mes grupėje turime išties gerą dainininką, - sakė The Edge’as. – Man patinka dainuoti, bet nenoriu dainuoti kūrinio, kurį Bono gali atlikti geriau už mane.” Muzikantas nesvajoja ir apie solo albumą. “Dabar man labiau rūpi būti grupėje "U2" nei pradėti solo karjerą, - sakė jis. – Kol grupė yra alkana ir kol turime muziką – mes tęsime”.

The Edge’as juokiasi iš svarstymų, kad jis gyvena Bono šešėlyje. “The Beautiful Day” atlikėjo nejaudina tokie pareiškimai, nes jis versle yra dėl muzikos, o ne dėl garbės. “Grupės nariu tapau ne todėl, kad tapčiau įžymybe, o dėl muzikos, - sakė "U2" gitaristas. – Nemanau, kad gyvenu Bono šešėlyje. Kai kurie žmonės yra didesni ekstravertai nei kiti ir geriau jaučiasi šlovės spinduliuose. Grupė niekada nebuvo susėdusi svarstyti, kuris narių visuomet bus aprašomas laikraščių puslapiuose, o kuris – užsiims muzika”.

Tačiau The Edge’ą liūdina, kad žiniasklaida braunasi į jo asmeninį gyvenimą. “Suprantu, kad žiniasklaida yra verslas, jiems reikia parduoti laikraščius, - sakė muzikantas. – Mes niekuomet nekultivavome asmenybės kulto. Turiu omeny, kad mes niekada nedarysime tokių dalykų, kurie atsirastų žurnale “Hello!” ar panašiai”.