Vienas garsiausių lenktyninių ir turtingiausių Lietuvos verslininkų Stasys Brundza sukaupė įspūdingą automobilių kolekciją, vertinamą keliais milijonais litų. Šios kolekcijos pavydėti galėtų ne vienas retų automobilių kolekcininkas. Lietuvos darganas iškeitęs į kaitrią saulę, Stasys Brunza gyvena Ispanijos pietuose, kur neseniai įsigijo prabangią vilą.



Bronislovas Lubys, pirmuosius rublius užsidirbęs nešiodamas plytas ir svajojęs apie “šoferio” darbą, šiuo metu vadovauja koncernui, kurio metinė apyvarta siekia 2 milijardus litų. Kalbėdamas apie materialinius dalykus jis teigia, kad pinigai suteikia laisvę ir turėtų būti “nepatogu” neturėti pinigų mersedesui, tačiau pripažįsta, kad milijoninės sąskaitos banke jo laimės laipsnio neįtakoja.



Milijonieriaus Šabtajaus von Kalmanovičiaus gyvenimas primena pasaką. Lietuvoje gimęs ir augęs verslininkas yra patyręs, ką reiškia neturėti pinigų, badauti ir sėdėti kalėjime. Šabtajus žino, kaip kvepia brangiausi pasaulyje kvepalai ir kiek milijonų kainuoja Kauno “Žalgiris”. Tik pats milijonierius gali pasakyti, ar iš tiesų iš savo buvusios žmonos manekenės ir aktorės Anastasijos “nusipirko” dukrą ir kuo jam pavyko sužavėti dvidešimt penkeriais metais jaunesnę Rusijos krepšinio žvaigždę Aną Archipovą. Mums pasisekė - į prabangų savo butą Jūrmaloje pakvietęs milijonierius buvo itin nuoširdus ir atviras.

Seimo narys Antanas Bosas. Jis ne tik turtingiausias, bet ir vienas skandalingiausių Seimo narių. Kokie tik gandai nesisuka apie Antaną Bosą: kalbama ir apie kažkokią mistinę santuoką, skandalingas muštynes, kuriose Bosas neva dalyvavo būdamas kitoje Lietuvos vietoje … ir be abejo, apie jaunas ir gražias moteris. Tačiau vienas faktas nuo pat pradžios apgaubtas gandais ir spėlionėmis: kaip nuolat turtingiausiu Seimo nariu vadinamas A.Bosas susikrovė milijonus, pasistatė milžiniškus namus, net nuosavą elnių veislyną įsteigė? Iš kur tie milijonai? Ar ne jie taip vilioja dailias moteris?

Mokslų daktaras Jonas Jagminas karjerą pradėjo tarybiniuose ūkiuose. Vėliau kūrė savo verslą, o vertėsi jis viskuo, pradedant druska ir baigiant metalu. Kai jau buvo užgyventi milijonai, J.Jagminas viską “trenkė” ir nuėjo politikuoti. Tik žmonai Audronei paliko viščiukų verslą. Vos prieš pusmetį vienas turtingiausių Seimo narių įsikėlė į 400 kvadratinių metrų namą Vilniaus Turniškių rajone, paliko Darbo partiją ir perėjo pas socialdemokratus. Skandalai dėl dar vieno namo Palangoje, negrąžintų skolų – nė kiek nejaudina visada besišypsančio turtuolio. „Savo rankomis ir sunkiu darbu sukaupti milijonai – tai tik dalis laimės, o didžiausia mano brangenybė – šeima.“



Milijonieriai Veronika ir Vadimas Kastujevai savo pirmuosius pinigus užsidirbo gana neįprastu būdu. Prieš penkiolika metų Lietuvoje buvo gana populiarus toks žaidimas: gauni paštu sąrašą žmonių, kuriems turi pervesti tam tikrą sumą pinigų. Visi lietuviai šį žaidimą vertino gana skeptiškai, tačiau Veronika iš to sugebėjo pasipelnyti: nusipirko ne tik automobilį, bet ir butą. Taip prasidėjo Kastujevų aukso amžius. Šiandien tris vaikus auginanti pora turi tai, apie ką daugelis tik svajoja. Net futbolo klubą “Žalgiris” ir ypatingai garsių draugų. O jų tarpe – seksualioji Pamela Anderson!

Benas ir Izolda Gudeliai. Pradėjęs įgyvendinti verslo planus Lietuvoje, B.Gudelis sulaukė ne tik apkalbų, bet ir „klerkų“ keršto. Todėl įtemptame verslininko gyvenime nepaskutinę vietą užima moterys. Sklando gandai, kad Benas Gudelis idealus flirtuotojas. Tuo metu kai, Izolda Gudelis rengdavo grožio konkursus, Benas Gudelis užkulisiuose ypatingu dėmesiu apdovanodavo gražuoles. Kad Izolda nepyktų, Benas žmonai padovanojo ne tik Hamerį, bet ir kvepalų verslą ...



Vaclovas Kontrauskas – “žmogus orkestras” ne vien savo versliškais šuoliais, bet ir artistiška prigimtimi. Ar patikėtumėt, kad šis žmogus buvo „Šiupinio” miniatiūrų teatro artistas, kurį pats Eimantas Nekrošius pavadino vienu geriausių Lietuvos komikų? Taip - taip buvo. Vaclovas vaidino girtuoklius, meilužius, aferistus. Artistiška prigimtis ponui Kontrauskui ir šiandien padeda vystyti verslą - karališką senjorų rezidenciją Birštone, o jo šeimos valdomam restoranui aptarnauti aukščiausius Lietuvos svečius. Net ir Anglijos karalienę.



Kalbama, kad verslininkas Vidmantas Martikonis – vienas turtingiausių Vilniaus savivaldybės tarybos narių. Kalbama, kad jo turtas siekia 40 milijonų, o kolegos stebisi itin prabangiais verslininko “žaisliukais”: namu ant ratų, visa kolekcija sovietinių automobilių ir kitais brangiais pirkiniais ir užmojais. Savo aistroms Vidmantas pinigų negaili – prieš penkerius metus įkūrė akmens skulptūrų parką ir pažadėjo milijoną tam, kuris sugalvos, kaip žmogaus sielą ir protą padaryti ... amžinais.



„HBH Juozo alus“ savininkas Juozas Matulevičius. Kadaise Juozas Matulevičius buvo taip įklimpęs į vieną bėdą, kad net gyventi nebenorėjo, nekalbant apie verslo kūrimą. Tačiau žmonos meilė ir žemaitiškas charakteris padėjo peršokti likimo mestas žabangas. Šiandien pusė Lietuvos vasarą važiuoja į Kretingos rajoną, į jo alaus daryklą ir visą pramogų bei poilsio kompleksą. Savo sąskaitoje sukaupęs 60 milijonų, žemaitis net nesiruošia sustoti. Pono Juozo galvoje rutuliojasi milžiniški planai ir didelės ambicijos. „Neįsižeiskite, bet Vilniaus Europos parkas manajam skulptūrų parkui nė kiek neprilygsta“, - sako milijonierius.



$qid=30;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>



Praėjusią savaitę už įspūdingiausius vakarėlius balsavo beveik 9 tūkstančiai DELFI skaitytojų. Daugiausiai simpatijų sulaukė Ingos ir Dariaus Budrių sūnaus krikštynos (1439 balsai), antroje vietoje liko Natalijos Zvonkės mergvakaris (1199), trečioje - „Šeškių“ balius (1186 balsai).

„TOP 10“ – tai seksualiausios šalies damos ir geidžiamiausi jaunikiai, turtingiausi vyrai ir skandalingiausi politikai, įspūdingiausios vestuvės ir netikėčiausi akibrokštai.

Kiekvieną pirmadienį TV3 žiūrovai matys pačius įspūdingiausias žinomiausių Lietuvos žmonių vestuves, jų aplinką, intymiausius ir pikantiškiausius gyvenimo momentus.

TV3 žiūrovai ir DELFI skaitytojai galės balsuoti už jiems labiausiai patinkantį „TOP 10“ top‘ą. Laidos transliacijos metu bus iškilmingai paskelbiama, kurią gražuolę, kokį turtuolį ar prezidentą žiūrovai išrinko į „TOP 10“ viršūnę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją