Sveikas, Rimai. Žinoma, kad graužia kirminas, tu jautiesi kaltas, išdavęs savo šeimą, nes pasirinkai savo gerovę.

Graužatis

Turbūt esi labai atsakingas ir didžiadvasis žmogus, jei taip giliai išgyveni, graužies, jauties nusivylęs savimi. Bet gal jau daugiau nebesmerk savęs. Na taip, nesi tobulas, bet susitaikyk su savo netobulumu. Prašyk atleidimo ir tau bus atleista.

Neteisk nei savęs, nei kitų. Prisimeni, ką Jėzus pasakė tiems, kurie norėjo užmėtyti akmenimis svetimautoją: "Kas iš jūsų be nuodėmės, tegu pirmas sviedžia į jį akmenį".

Tėviškas rūpestis

Tu nepalikai vaikų, juos myli, rūpiniesi. Juk nesi iš tų savaitgalinių tėvelių, kurie atvažiuoja tik šeštadieniais, nusiveža vaikus į "Akropolį" ir įsivaizduoja, kad yra didvyriai.

Tu nors ir negyveni kartu, esi visada šalia, jais pasirūpini ir ne tik jų fizine gerove, bet ir emociniu, psichologiniu komfortu.

Mažesnė blogybė

Aš tikrai nesu už skyrybas ir išardytas šeimas, bet išsiskyrimas, manau, yra mažesnė blogybė, nei gyvenimas be meilės. Jei sugrįši pas žmoną, greičiausiai širsi ant jos, o gal net ir ant pačių vaikų, kad jie "neleidžia" tau džiaugtis gyvenimu, kad turi dėl jų aukotis ir žlugdyti savo gyvenimą.

Tu net gali jausti kaltę, kad nemylėdamas savo vaikų mamos, griauni ir jų gyvenimą. Vaikai anksčiau ar vėliau pamatys, kad jūsų santykiai yra melas. Galų gale gal tavo žmona gali būti laiminga ir su kitu vyru. Ar apie tai tu nepagalvojai?

Klausk Ramunės:
seksas@15min.lt