Viešbučio pasiuntinuko išvaizda, trumpi vilnoniai švarkeliai bei dirželiu juosiami švarkai buvo derinami su plačiomis kelnėmis ir daugelis drabužių buvo papildomi naujosiomis dizainerio rankinėmis (geriausios buvo juodos, tamsiai rudos odos stačiakampio formos rankinės su rankenomis). Daugiau nei aštuoniasdešimtyje modelių Armani eksperimentavo variacijomis kelnių tema – jis išbandė haremo kelnes ir moteriškas kelnaites bei kelnes su klostuota priekine dalimi. Jis netgi išmėgino nukarusių kelnių dizainą taip, kad jos atrodė lyg savotiškas sijonas, kilpomis pritvirtintas prie grindų.

Vakariniai Armani drabužiai suspindėjo stikliniais karoliukais siuvinėtomis palaidinėmis, žvyneliais dabintomis suknelėmis su giliomis iškirptėmis, dėvimomis ant kelnių ir – stulbinančiai išsiskiriantis daiktas – sidabriniu karoliukais puoštu švarkeliu su gėle atlape.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją