M.Kalonas sezono pabaigoje susipyko su B.Zelkevičiumi ir dabar klubo ieško Rusijoje. Lietuvos rinktinės saugu kurį laiką domėjosi Rusijos Premier lygos “Chimki” klubas.

Artūras Rimkevičius po neblogo sezono Latvijoje grįžo į Kauną ir šiuo metu naujam sezonui rengiasi su “FBK Kaunu”.

Nerijų Astrauską praėjusį sezoną iš “FC Vilniaus” į Liepoją pasikvietė pats B.Zelkevičius, tačiau įsitvirtinti komandoje puolėjas taip ir nesugebėjo, o sezono pabaigoje aikštėje praktiškai išvis nebepasirodydavo.

Praėjusį sezoną be šių trijų futbolininkų Liepojos “Metalurgs” klube rungtyniavo dar trys lietuviai – Darius Miceika, Vadimas Petrenko ir Tomas Tamošauskas.

Tuo tarpu Latvijos čempionas “Ventspils” Naujuosius merus pasitiks be dviejų legionierių iš Lietuvos. Komandos vadovybė nusprendė nepratęsti sutarčių su Lietuvos saugais Deimantu Bička ir Igoriu Stukalinu.

“Ventspils” vyriausiasis treneris Romanas Grigorčiukas atsisveikindamas su lietuviais kalbėjo: “D.Bička ir I.Stukalinas yra patyrę ir daug meistriškumo turintys futbolininkai, jų klasė ir žaidimo lygis yra puikiai žinomas sirgaliams. Tačiau abu žaidėjai jau veteranai ir mes nusprendėme ateinančiame sezone suteikti daugiau progų jauniems, perspektyviems ir ambicingiems žaidėjams. Toks jau yra gyvenimas - vienus žaidėjus visuomet keičia kiti”.

“D.Bička ir I.Stukalinas daug padarė dėl “Ventspils” klubo ir aš esu tikras, kad sirgaliai dėkoja jiems už žaidimą. Linkiu šiems žaidėjams sėkmės. O kalbant apie “Ventspils”, nemanau, kad klubas susilpnės”, - sakė Latvijos čempionų treneris.

Šaltinis
Futbolo portalo ivartis.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško ivartis.lt administracijos sutikimo neleidžiama.
Ivartis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją