Dienai –švarkai, gražiai prigludę ties juosmeniu, bei tiesaus kirpimo sijonai buvo apsiūti kailiais. Valentino panaudojo tvido audinius ir kupranugario odą bei pridūrė kostiumams žavesio ilgais, gausiai klostuotais sijonais, pasiūtais taip, kad lyg netyčia matytųsi žavingi kojų kontūrai.

Jis netgi atidavė duoklę baikerių sezono madai, pasiūdamas pačius gracingiausius odinius švarkus mieste. Tačiau Valentino moteris – ne gatvės “kietuolė”. Ji nori spindėti visą laiką ir būtent todėl jos aksesuarai – batai, pirštinės bei spindinčio metalo diržai – buvo tik iš aukso.

Vakarui Valentino moteris renkasi juodą nėriniuotą palaidinę su poetiškomis rankovėmis, žavingą sluoksniuotą palaidinį ir puikų paltą su paaukštintu juosmeniu, po krūtinę tvirtinamu juodu satino kaspinu. Ji dar laimingesnė, kai turi galimybę pasirodyti aukštuomenės vakarėliuose. Valentino sugeba pasiūlyti pačius prabangiausius drabužius – žemę siekiančias aukso žvyneliais siuvinėtą vakarinę suknelę, iškilmingos juodos taftos drabužius, akį pritraukiančio raudonumo klasikinę raudoną suknelę, kuri ir užbaigė šį garbingą kolekcijos pristatymą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją