Savarankiškai rėmėjų lėšomis "Akvariumą" prodiusuojanti "Intervizija" mano, kad tolesnis bendradarbiavimas su TV4-iais sutarties pažeidimų, nesutartinių reikalavimų, nepagrįstų kaltinimų ir intrigų dvasia būtų nepriimtinas žiūrovams, kenksmingas rėmėjams ir neįmanomas projektui.

“Akvariumas” yra pirmoji realybės šou žanro televizijos programa Lietuvoje. Nuo šios naujovės sėkmės priklausys panašių projektų žiūrimumas ateityje.

Paskutinį parengiamąjį "Akvariumo" gamybos etapą pradėjusi “Intervizija” šiuo metu ieško kitų būdų realizuoti šį projektą. Sprendimas bus aiškus kitą savaitę.

“Intervizija” atsiprašo darbuotojų, partnerių ir finansuotojų dėl nepatogumų bei įtampos, kurią teko patirti pastarosiomis savaitėmis, sakoma pranešime spaudai.

TV4 pranešime spaudai sakoma, kad šiandien 16 val. TV4 pasiekė buvusių sutarties partnerių VŠĮ "Intervizija" pranešimas, kad projekto - realybės šou "Akvariumas" partneriai vienašališkai nutraukia bendradarbiavimo sutartį. TV4 apgailestaudama konstatuoja, kad jau nuo birželio mėnesio vidurio VŠĮ "Intervizija" faktiškai nebendradarbiavo, taip pat neteikė jokios informacijos apie pasirengimo eigą, nereagavo į TV4 prašymus informuoti apie atliekamus darbus.

Tuo pat metu TV4 televizija gavo dokumentus, kuriuose informuojama, kad projektas - realybės šou "Akvariumas" bus rodomas kitame televizijos kanale, taip pat siūloma remti jį lėšomis. TV4 raštu paprašius VŠĮ "Intervizija" paaiškinti susidariusią padėtį, projekto partneriai pranešė vienašališkai sutartį nutraukiantys.

Toks VŠĮ "Intervizija" sutartinių įsipareigojimų nesilaikymas ir elgesys yra pavojingas precedentas, kuris griauna partnerių tarpusavio pasitikėjimą ir sutartinius santykius, sakoma TV4 pranešime spaudai. TV4 atsiprašo suklaidintų televizijos žiūrovų, kurie numatytu laiku nesulauks realybės šou "Akvariumas" laidų per TV4 kanalą, taip pat verslo partnerių, kurie buvo suklaidinti dėl tikrųjų VŠĮ "Intervizija" tikslų.

TV4 informuoja, kad žiūrovai ir verslo partneriai nebus apvilti - TV4 kanalu jau šią vasarą bus rodomas kitas projektas - realybės šou, kurį parengs patikima prodiuserių kompanija, turinti tokių televizijos projektų gamybos patirtį ir garantavusi sėkmingą būsimojo projekto įgyvendinimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją