Apie vakarą Vilniuje

Gruodžio 1 d., penktadienį atėjusieji į Vilniaus klubą “Pabo Latino” galės išgirsti ir patirti visko daug daugiau nei galima tikėtis paprastai: šilta atmosfera, užburianti muzika, puikūs kokteiliai bei išradingų barmenų pasirodymai.

“Susirinkę žiūrovai galės pasiklausyti jau gerai žinomų lotynų amerikos kūrinių ar karibų ritmų, tačiau esu įsitikinęs, jog bus nemažai naujai ir įdomiai skambančių dainų. ” – teigė grupės lyderis Reinaldo.

„Mes pakviesime visus susirinkusiuosius pakeliauti po muzikos, šokio ir ritmo pasaulį. Savo pasirodymu liksime patenkinti tik tuo atveju, jei atliekamos muzikos spinduliai nušvies klausytojų ir šokėjų veidus, o muzikos garsai nukels mus į tolimąją Kubą“ – pridūrė jis.

Calle Sol

„Calle Sol“ susikūrė 2000 metų pavasarį. Čia grojantys įdomūs ir skirtingi muzikantai savo indėliu nepaprastai papildo atliekamą muziką, o kiekvienas iš jų muzikai suteikia labai daug naujų idėjų ir skambesio.

Klausantis “Calle Sol” atliekamos muzikos galima išgirsti pačių įvairiausių muzikos žanrų, tokių kaip salsa, chacha, latin-pop, hiphop, o kartais net ir latin jazz.

Nenuostabu, kad grupė greitai išpopuliarėjo ir įgijo pripažinimą, tačiau pagrindinė jos sėkmės paslaptis siejama su grupės lyderiu, fenomenaliu pianistu, kompozitoriumi ir muzikos aranžuotoju – Reinaldo Ceballo.

Reinaldo Ceballo Hechevarria

B8simas pianistas, violančelininkas, kompozitorius ir aranžuotojas gimė Kuboje, Santiago mieste. Čia jis mokėsi groti pianinu ir violočele. 1986 metais muzikantas persikėlę į Havaną, ir savo muzikinius įgūdžius tobulino pas tokius atlikėjus kaip Ruben Gonzales.

Siekdamas muzikai suteikti daugiau naujo skambesio ir pateikimo formų, Reinaldo Ceballo Hechevarria įkūrė grupę „Azucar Negra“, kurią sudarė jauni muzikantai, ir kurią vėliau lydėjo didelis pasisekimas Kubos saloje ir už jos ribų.

1996 metais Reinaldo prisijungė prie Sierra Maestro grupės. Šis periodas Reinaldo karjeroje buvo ypač ryškus. To laikmečio muzikanto aranžuotes galima išgirsti režisieriaus Joyce Sherman Buňuel filmo „Salsa“ garso takelyje.

Su abiem grupėmis („Azúcar Negra“ ir „Sierra Maestro“) Reinaldo Ceballo Hechevarria dalyvavo daugybėje turų po Jungtines Amerikos Valstijas, Prancūziją, Italiją, Angliją, Belgiją ir Olandiją. Reinaldo Ceballo yra pripažintas prodiuseris ir aranžuočių autorius, bendradarbiavo su tokiom žinomomis įrašų studijomis kaip Linea 1 (Wielka Brytania), Timba Records (Panama), Bismusic EGREM (Kuba).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją