Be to, Rima, Vika ir Lina gruodį mielai išlaidauja. Jos ne tik perka dovanas viena kitai, bet ir lepina save grožio procedūromis.

Rinkdamos dovanas artimiesiems, klaipėdietės taip pat netaupo. Vika juokdamasi prisiminė, kad kelerius metus iš eilės jos vien kitai dovanodavo kelnaites – „stringus“.

„Žinodavom, kad kiekviena pirksim kelnaites ir gausim jų dovanų. Reikėdavo tik išpakuoti ir pažiūrėti, kokius „stringiukus“ išrinko kolegės, - pasakojo Vika. - Kai „stringai“ tapo nebemadingi, ši tradicija baigėsi. Dabar kasmet per Kalėdas iš Rimos gauname po darbo užrašų knygą. Iki metų pabaigos ji visai nusidėvi, bet užtat labai padeda planuoti darbus ir susitikimus“, - tikino ji.

„Mango“ merginos stengiasi išrinkti viena kitai praktiškas dovanėles. Tačiau ne itin brangias. Jos susitarė, kad verčiau išlaidaus artimųjų ir draugų dovanoms.

Karščiausia žinia – kabės

Dainininkės prisipažįsta, kad nors grupės gyvenime naujienų ir nemažai, labiausiai aplinkinių aptarinėjama tema – nuo Rimos dantukų nuimtos kabės. Jas dainininkė nešiojo beveik penkerius metus.

Kai prieš porą mėnesių „mangė“ Lina iš blondinės tapo brunete, jos neatpažindavo net artimi kolegos. O dabar Rimą sutikę pažįstami spėlioja, kodėl ji atrodo tokia pasikeitusi.

„Kartais neištveriu tokio įdėmaus apžiūrinėjimo ir pasakau: „Taip, taip, nusiėmiau kabes“, - pasakojo Rima. - Tada žmogus supranta, kodėl atrodau kitaip.“

Dainininkė neslepia, kad ir dabar veidrodyje įdėmiai apžiūrinėja savo dantukus. Po beveik penkerių metų ji vargiai atsimena, kaip jos dantys atrodė anksčiau. Tenka žiūrėti senas nuotraukas iš karjeros grupėje „Mango“ pradžios.

„Jei atvirai, tai apsižliumbiau, kai gydytoja Kristina Rastenienė nuėmė kabes. Po poros valandų jos kabinete į gatvę išėjau laiminga ir išsišiepusi iki ausų, - prisiminė Rima. - Buvau susitarusi, kad „Mango“ merginoms apie pasikeitimą pranešiu dovanodama žandikaulio formos tortą. Tačiau nė viena kepykla nesugebėjo įvykdyti tokio užsakymo. Į repeticijų salę atsinešiau maišelį saldainių - žandikaulio ir dantukų formos „guminukų“. Ir Vika, ir Lina net spiegė sužinojusios gerąją naujieną“.

Dovaną Rima ketina įteikti ir savo odontologei. Ji nori surinkti visus žurnaluose ir laikraščiuose publikuotus straipsnius apie jos dantų tobulinimą ir padovanoti K.Rastenienei.

„Labai daug dėmesio ir komentarų sulaukiu dėl savo išvaizdos pasikeitimo. Net mano mama ir vaikinas išklauso aplinkinių komentarų. Suprantu, Lietuva mažas kraštas, įvykių mažai, todėl daugeliui smagu paliežuvauti“, - šypsojosi dainininkė.

Laukia klipo premjeros

Po ilgesnės pertraukos „Mango“ merginos neseniai nusifilmavo vaizdo klipe savo naujausiai dainai „Netikėjom“. Tai bus jau devintas grupės vaizdo klipas per beveik devynerius jų veiklos metus.

Po įdomaus ir ne itin varginančio dvie-jų dienų filmavimosi, dabar jos nekantriai laukia, kada galės išvysti rezultatą. Tikimasi, kad vaizdo klipas premjerai bus paruoštas gruodžio pradžioje.

„Norėtume, kad vaizdo klipas būtų geriausias mūsų grupės istorijoje. Pasitikime jaunu, bet labai talentingu jo kūrėju. Pasvajojame, kad vaizdo klipas ne tik pretenduotų į svarų „Tango TV“ „Metų vaizdo“ apdovanojimą. Galbūt jis bus toks geras, kad jį transliuos MTV“, - svarstė Lina.

Vaizdo klipui merginos filmavosi dviejose vietose – studijoje ir verslininkės Eugenijos Odebrecht namuose Lapiuose.

Merginos turėjo parodyti visą savo aktorinį talentą, kai paprastame žaliame fone joms reikėjo ir dainuoti, ir suvaidinti, kad į jas pučia stiprus vėjas.

Vaizdo klipe pirmą kartą bus naudojami 3D grafikos efektai.

Prabangiuose E.Odebrecht namuose netoli Klaipėdos merginos vaidino klasikinę meilės istoriją, kurią priminė palėpės lagamine rastas senas laiškas. Vaizdo klipe mylimąjį suvaidino klaipėdietis choreografas Mindaugas Lekauskas.

Albumas – Šv.Valentinui

Anksčiau „Mango“ albumai paprastai pasirodydavo gruodžio mėnesį, prieš Kalėdas. Šiemet ši nerašyta taisyklė bus sulaužyta.

Merginos tiki, kad klausytojai jų naujų dainų albumo sulauks prieš Šv.Valentino dieną. Jau dabar yra įrašytos šešios naujos dainos, tačiau neaišku, ar visos jos pateks į albumą. Šįsyk „Mango“ dainininkės nenori skubėti, ketina ieškoti naujesnių skambesio formų.

„Tikrai žinome, kad naujas albumas bus truputį kitoks, nes prie naujų dainų dirba skirtingi prodiuseriai. Tikimės, kad šviežias, naujas, kitoks jų požiūris į mūsų kūrybą atneš geriausių pokyčių ir džiaugsmo tiek mums, tiek mūsų klausytojams“, - tikino „Mango“ narė Vika.

Naujuosius sutiks kelyje

Šiais metais „Mango“ tradiciškai koncertuos Naujųjų metų naktį. Prieš vidurnaktį merginos dainuos Kaišiadoryse, o metams pakeitus metus, pasirodys Palangos „Laukinių vakarų salūne“.

Greičiausiai ir šiemet šampaną jos gers kelyje iš koncerto į koncertą.

Anksčiau merginos per Kalėdas nekoncertuodavo. Šiemet Kūčių naktį savo dainomis jos pradžiugins klaipėdiečius.

„Juokaujame, kad per Kūčias tikrai nevalgysime pernelyg daug silkės. Persivalgyti prieš koncertą – negražu. O grįžusios namo, ko gero, sutiksime Kalėdų Senį. Jis juk tą naktį po egle atneša dovanų“, - kvatojosi Vika.

Užduotis – pakeisti Viką

„Mango“ merginos patikina, kad iki Naujųjų turi suspėti įgyvendinti vieną labai svarbų planą. Kadangi ir Rima, ir Lina savo pasikeitusia išvaizda nustebino ne vieną gerbėją, dabar tai padaryti atėjo Vikos eilė.

„Pamėginsim įkalbėti Viką pakeisti savo įvaizdį. Duosim patarimų, tegu renkasi,“ - šypsojosi Lina.

„Aha, aš tuoj priaugsiu 20 kilogramų svorio, kaip Bridžita Džouns, visi pamatys, - juokėsi Vika. - Arba plaukus „ežiuku“ nusikirpsiu“, - grasino kolegėms ji.

„Mums tu patinki, kokia esi, bet būtų gerai, kad nors ką nors pakeistum – šukuoseną, drabužius ar dar ką nors. Dėl kompanijos mums“, - siūlė Rima.

Neslėpdamos emocijų visos „Mango“ narės kvatojosi dėl tokio užmojo. Pažadėjo „Klaipėdai“ pranešti, ar planas pakeisti Viką išdegs.