Jų kelionė iš Madrido į Vilnių sustojo Prahoje, kai paaiškėjo, kad lėktuvas į Vilnių iš Čekijos sostinės neskris, praneša LNK.

„Lietuvių, niekaip negalinčių pasiekti Vilniaus, Prahoje vis daugėjo, supratome, kad vieno lėktuvo nebeužteks ir tada pradėjome juoktis, kad teks iš Prahos į Vilnių skirsti per Tel Avivą...“, - juokėsi Palmira.

Naktį porai teko praleisti Prahoje.

Ankstų antradienio rytą lėktuvas iš Prahos į Vilnių išskrido per Amsterdamą. Tačiau ir tada nebuvo jokių garantijų, kad lėktuvas iš Amsterdamo į Vilnių nebus atidėtas dėl rūko. Laimei, lėktuvas išskrido, tačiau paaiškėjo, kad jis leisis Palangoje. Iš pradžių dar buvo žadama, kad po poros valandų lėktuvas tęs kelionę iki Vilniaus, bet vėliau keleiviai buvo susodinti į autobusus ir išvežti į Vilnių. Laidos vedėjų nuotaiką apkartino ir tai, kad Amsterdame pasimetė Egidijaus Knispelio lagaminai su ispaniškomis lauktuvėmis vaikams.

Tačiau ir sugrįžusi į Vilnių, Palmira negali iki galo nusiraminti. Ankstų trečiadienio rytą jos laukia skrydis į Maskvą, kurioje ji turi nufilmuoti tris reportažus laidai „Nepriklausoma paieškų tarnyba“.

„Mano viza galioja tik vieną parą, be to, jei lėktuvas vėluos bent tris valandas, visi filmavimai sugrius“, - sakė Palmira Galkontaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją