Į renginį atvykę lankytojai turėtų pasijusti lyg didelėje tatuiruočių studijoje, kur specialiai įrengtuose darbo vietose (“boksuose”) nuolat dirbs meistrai, pristatys savo darbų nuotraukas, eskizus, bendraus su parodos lankytojais, rašo organizatoriai.

Norintieji papuošti savo kūną originaliu piešiniu galės tai padaryti festivalio metu ir iškart dalyvauti konkurse. Meistrų atliktus darbus vertins kompetetinga komisija - bus renkamos geriausios tatuiruotės.

Numatoma paskelbti dešimt skirtingų nominacijų, tarp kurių didžiausia bei mažiausia vyriška ir moteriška, taip pat profesionaliausiai atliktos skirtingų stilių (biomechanics, old scool, tribal, celtic) tatuiruotės. Bus skelbiama ir pramoginė rungtis meistrams - “Art fusion”, kurios metu demonstruojamas kūrybiškumas, originalumas ir gebėjimas greitai prisitaikyti prie situacijos.

Parodos dalyviai bus vaišinami vynu,gros muzika, o vakare lauks gyvo garso koncertas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją