„Eglė reikalinga tam, kad Kalėdų senelis žinotų, kur dėti dovanas. Nes jeigu dovanas padės už televizoriaus, kas jas ras?“, „Noriu, kad visi namai virstų pilimis, mergaitės – princesėmis, o berniukai – princais“, „Jei senelis netelpa per kaminą, tai patenka per rakto skylutę“, „Kalėdų senelis nusiperka pinigų, už kuriuos perka dovanų“, „Noriu, kad Kalėdų senelis atneštų pistoletų, šautuvų, tikrų granatų, kareivių komplektą ir noriu, kad pasaulyje būtų taika...“ – tokiomis prieškalėdinėmis mintimis dalinosi vaikai, praneša LNK.

Tarp būrio apie Kalėdas kalbančių darželinukų – ir LNK laidų vedėjų vaikai. Tradicijas kalbėti eteryje tęsia Livijos Gradauskienės dukra Liepa, Giedrės Talmantienės - Unė, prie jų prisijungė ir Palmiros Galkontaitės bei Egidijaus Knispelio sūnus Kristupas.

Liepa Kalėdų seneliui eteryje patarinėjo pasinaudoti nuolaidomis ir pirkti dvi lėles už vienos kainą. Unė mano, kad jos mamai visai nebloga dovana būtų „perlų karoliai su plunksnomis iš povo uodegos“.

Kristupas neslepia, kad jo tėtis jau prieš Kalėdas daro stebuklus – jo kišenėse atsiranda stebuklingi „Kinder“ siurprizai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją