Pirmadienį aktorės asmeniniame interneto puslapyje buvo tokia žinutė: „Skyrybos. Taip, tai tiesa. Gaila, tai neįmanoma“.

P.Anderson ir Kid Rockas, padavė skyrybų prašymus pagrįsdami juos nesuderinamais skirtumais, tačiau juose nurodė skirtingas skyrybų datas. P. Anderson prašyme buvo nurodyta, kad jie išsiskyrė prieš Padėkos dieną, 2006-ųjų lapkričio 21d. antradienį. Tuo tarpu Kid Rockas, kurio tikrasis vardas yra Robertas Ritchie, teigė, kad jie išsiskyrė lapkričio 26d. sekmadienį.

Anksčiau šį mėnesį P. Anderson atstovas pranešė, jog Vankuveryje, kur ji filmuojasi filmui „Blonde and blonder“, jai įvyko persileidimas.

Tai buvo antroji P. Anderson santuoka. Pirmąjį kartą ji buvo ištekėjusi už „Motley Crue“ būgnininko Tommy Lee bei susilaukė su juo dviejų sūnų – Brandono ir Dylano. Kid Rockas iš ankstesnės santuokos su Kelley South Russell turi trylikametį sūnų Bobą jaunesnįjį.

P. Anderson ir Kid Rock‘as susitikinėjo bei skyrėsi ir anksčiau: 2001-ųjų pavasarį jie pradėjo draugauti, 2002 metų balandį jie susižadėjo ir 2003-ųjų liepą išsiskyrė.

DELFI primena, kad aktorė Pamela Anderson už dainininko Kido Rocko ištekėjo šių metų liepos 29 dieną jachtoje netoli Sen Tropezo Prancūzijos Žydrajame Krante.

"Taip, pagaliau vėl išteku ... Esu įsimylėjusi. Esu laiminga", - taip tuomet savo tinklalapyje www.pamelaanderson.com rašė P.Anderson.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją