Vienišiaus gyvenimu T.Cruise'as mėgavosi neilgai ir visai netrukus pradėjo susitikinėti su patraukliąja Penelope, kuri kartu su juo filmavosi juostoje "Vanilinis dangus" (Vanilla Sky).

T.Cruise'as aiškino: "Tiesiog pribrendo reikalas. Mano gyvenime vyko tiek daug įvairiausių dalykų. Ji - nuostabus žmogus, aš ją gerbiau".

"Dirbau kartu su ja. Buvo matyti, kad ji nuoširdi ir talentinga. Tada ji išvyko filmuotis kitame filme ir, žinote, mes kalbėdavomės telefonu. Tiesą sakant, nuo to viskas ir prasidėjo, - atvirai pasakojo aktorius. - Ji maloni. Aš ją tikrai myliu". Tačiau taip pat šiltai T.Cruise'as kalbėjo ir apie buvusią žmoną, kurią taip pat sakė mylįs.

Kaip sakė aktorius, nepaisant išsiskyrimo, jo prisiminimai apie bendrus jų gyvenimo metus yra vien malonūs. Vis dėlto jis pridūrė: "Tačiau viskas baigta, tai praeitis. O, mes abu gyvename toliau. Mums apsisprendus dėl šių dalykų nusivylė ne vienas žmogus, bet, žinote, aš myliu savo vaikus. Jie - mano gyvenimas. Myliu Nic ir džiaugiuosi dėl jos. Jai tai puikus metas".

Ilgakojė australų gražuolė šiuo metu yra viena ryškiausių Holivudo žvaigždžių, už vaidmenį "Mulen Ruže" (Moulin Rouge) ji buvo nominuota geriausios aktorės "Oskarui".

"Norėčiau išsaugoti prisiminimus apie visus tuos puikius dalykus. Turime du nuostabius vaikus, nepaprastus prisiminimus, - sakė T.Cruise'as. - Man patinka apie tai galvoti, prisiminti tuos nuostabius laikus ir žvelgti į ateitį".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją