Savo straipsniose 34 metų kino žvaigždė mokys skaitytojas rūpintis savo sveikata, kalbės smurto namuose ir vaikų auklėjimo temomis. Šiuo atžvilgiu P.Anderson turi didelę patirtį.

Visi puikiai žino, kad aktorės santuoka su grupės “Motley Crue” būgnininku Tommy Lee nutrūko, nes vyras ją mušdavo dviejų sūnų akivaizdoje. Po skyrybų T.Lee padarė viską, kad atimtų P.Anderson motinystės teises ir gautų Brandono ir Dilono globą.

Dabar P.Anderson teisme kovoja už savo teises auklėti vaikus. Be to, supermodelis tvirtina, kad buvęs vyras užkrėtė ją hepatitu C. Pamelą gydo Kalifornijos universiteto medicinos centro specialistai.

Nepaisant visų bėdų, P.Anderson ketina susituokti su Detroito rokeriu Kidu Rocku. Tiesa, po eilinės 31 metų muzikanto kiaulystės aktorė išgrūdo jį iš namų ir nustojo nešioti sužadėtuvių žiedą. Tačiau atrodo, kad porelė vėl susitaikė.

Kaip rašo žurnalas “Peoplenews”, vienoje iš paskutinių muzikinių apdovanojimų ceremonijų Kanadoje K.Rockas publikos paprašė leidimo vesti šioje šalyje gimusią P.Anderson. Kanadiečiai audringai pritarė jo ketinimams ir pora, pasibučiavusi scenoje, dingo už kulisų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją