Keturi J.C.Navarro baudų metimai ketvirto kėlinio pabaigoje lėmė ispanų pergalę, o iš viso šiose rungtynėse jis neprametė nė vienos iš 10 baudų, pataikė 6 dvitaškius iš 8 ir 3 tritaškius iš 6. Atakuojantysis gynėjas taip pat atliko 2 rezultatyvius perdavimus, perėmė kamuolį, dukart suklydo ir net 9 kartus išprovokavo varžovų pražangas.

Antras savaitės naudingiausių žaidėjų sąraše liko Maskvos „Dinamo“ aukštaūgis Antonis Fotsis. Jis per dvikovą su Bolonijos „Climamio“ pelnė 26 taškus (7/8 dvit., 3/5 trit., 3/3 baudų), atkovojo 8 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, blokavo metimą ir surinko 33 naudingumo balus.

Trečią vietą užėmė Liublianos „Union Olimpija“ lyderis Marko Miličius. Mače su Atėnų „Panathinaikos“ slovėnas pelnė 19 taškų, pataikydamas 7 dvitaškius iš 11, taip pat atkovojo net 13 kamuolių ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus. Jo naudingumo balas – 29.

Naudingiausiai iš lietuvių žaidė Kauno „Žalgirio“ puolėjai Jonas Mačiulis ir Paulius Jankūnas. Pirmasis pelnė 19 taškų, atkovojo 8 kamuolius ir surinko 21 naudingumo balą, o P.Jankūno sąskaitoje - 12 taškų, 7 atkovoti kamuoliai ir 20 naudingumo balų.