Sharonas Drukeris, "Lietuvos ryto" treneris:
“Vakar sakiau, kad pirmos rungtynės visada būna sudėtingos, nervingos. Taip ir įvyko. Pirmame kėlinuke praleidome daug taškų ir buvome truputį šokiruoti. Paskui gerai apsigynėme ir pradėjome sėkmingiau pulti. Jie pataikė kelis tritaškius, bet dvitaškius metė ne taip sėkmingai. Gynėmės neblogai, bet jei varžovų treneris mano kitaip – gerbiu jo požiūrį.

Nesu treneris, kuris naudoja visus dvylika žaidėjų. Žukauskas labai gerai atsistato po traumos. Žukui sakiau, kad po metų pertraukos jis teisingame kelyje. Ateityje jam matau svarbų vaidmenį komandoje.

Man patinka visi mano žaidėjai, bet labiausiai Šležas. Esu prieš jį žaidęs, jis turi didelę širdį ir turi kovotojo dvasią. Štelmaheris praleido tris savaites ir jam nebuvo lengva, bet jis sužaidė labai gerai.

Miroslavas Nikoličius: "Hemofarm" treneris: “Žinojau, kad bus tokios rungtynės. Manau, kad padarėme viską, ką galėjome. Trims mūsų komandoms žaidėjams yra vos aštuoniolika – tokia yra mūsų klubo politika. Turėjome tik du patyrusius žaidėjus.

Kovojome iki trečio kėlinuko ir paskui atsilikome. “Lietuvos rytas” turi daugiau patirties ir turbūt yra geriausia mūsų grupės komanda. Jie turbūt geriau puola. Tai gali būti priežastis, dėl kurios jie nelaimės ULEB taurės. Legionierių neturime dėl klubo politikos, todėl Serbijoje ir turime tiek daug žvaigždžių. Manau, kad išauginsime kai kuriuos žaidėjus Serbijos rinktinei.”