Klubo svetainė antradienį pranešė, kad į Danijos sostinę R.Giggsas nevyks, nes patyrė pakinklinės sausgyslės traumą, dešiniojo krašto gynėją G.Neville`ą kamuoja blauzdos skausmai, o puolėjas L.Saha turi kelio problemų.

Be to, 31-erių metų komandas kapitonas G.Neville'as taip pat turbūt negalės padėti savo komandai šeštadienio Anglijos „Premier“ lygos varžybose su „Portsmouth“.

Traumą gavusį Anglijos rinktinės gynėją pakeis Wesas Brownas, o puolimo grandyje kartu su Wayne`u Rooney žais arba Ole Gunnaras Solskjaeras, arba Alanas Smithas.

Tuo tarpu gynėjas iš Prancūzijos Patrice`as Evra, triuškinančiame mače su „Bolton“, kurį „raudonieji velniai“ laimėjo rezultatu 4:0, patyrė kulkšnies traumą, bet klubo laimei, jis suspėjo atsigauti ir išvyko su ekipa į Kopenhagą.

„Man Utd Čempionų lygoje dar nėra patyręs pralaimėjimo ir, jeigu ekipai pavys trečiadienį nugalėti „Kobenhavn“, klubas užsitikrins kelialapį į prestižiškiausio Europos turnyro aštuntfinalį.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją