31-erių C.Schiffer, kuri tebėra viena labiausiai fotografuojamų moterų pasaulyje, tvirtai pareiškė per savo vestuves su britų kino prodiuseriu Matthew Vaughnu nenorinti būti fotografuojama.

Įmantri maskuotė ir ypatingas saugumas užtikrino, kad nei pasaulinė žiniasklaida, nei smalsūs kaimiečiai net vogčiomis negalėjo dirstelėti į iš viešbučio išvykstančios C.Schiffer vestuvinę suknelę.

"Mes visi buvome tokie nusivylę ir pasibjaurėję, - sakė rytų Anglijos miestelio Šimplingo gyventoja sakė Janeta Damant, kuri tikėjosi pamatyti C.Schiffer po sutuoktuvių Šv.Jurgio bažnyčioje. - Kai ji išėjo visa taip uždangstyta ir nuskubėjo pro mus, visiems beliko švilpti. Mes tenorėjome šypsenos ir palinkėti jai geros kloties, tačiau mums nepavyko net dirstelėti į ją".

Prie keliuko priešais bažnyčią laukusiems 300 žmonių beliko grožėtis garsiais svečiais, tarp kurių buvo ir Vokietijos tenisininkas Borisas Beckeris. Kiti, tarp jų ir Madonnos vyras kino režisierius Guy Ritchie atvyko iš kiemo pusės. Taip pat pasielgė ir nuotaka, atvažiavusi sidabriniu "Bentley" su viską slepiančiomis užuolaidomis,

Vargu ar pasakiška dramblio kaulo šilkine Valentino suknele vilkėjęs supermodelis būtų galėjusi išsirinkti vaizdingesnę vietą nei Šimplingas, kur akį prikausto tarp banguojančių žalių laukų išsibarstę jaukūs vasarnamiai šiaudiniais stogais.

Pasibaigus ceremonijai Šv.Jurgio bažnyčios tarpduryje pasirodęs pastorius vienuolis Ianas patvirtino, kad santuoka įsigaliojo.

"Matthew ir Claudiai sutinkant galiu patvirtinti, kad jie susituokė šią popietę, - tarė jis. - Ceremonija buvo atlikta pagal Anglijos bažnyčios apeigas ir pademonstravo poros tikėjimą bei įsipareigojimus vienas kitam."

Paslapčių kupinas pasiruošimas, kurį dar papildė sugužėjusi apsaugininkų ir žiniasklaidos armija, suglumino ir drauge pralinksmino žmones Šimplinge bei kaimyniniame Lošole, kur XVI amžiaus antrojoje pusėje statytuose Koldam Holo dvaro rūmuose pora surengė prašmatnų į vestuvių priėmimą. Pora šį dvarą Safolko grafystėje rytų Anglijoje įsigijo už 5 milijonų svarų sterlingų (apie 27 mln. 700 tūkst. litų).

Nusprendę, jog vestuvių šventė turi būti uždara, jaunavedžiai nusamdė apsaugos firmą, kuri akylai stebėjo prieš 500 metų pastatyto dvaro teritoriją. Be to, kiekvienam su iškilmėmis susijusiam žmogui pora nurodė pasirašyti konfidencialumo sutartį.

Pasak vienos moteriškės, gandai apie vestuvių iškilmes pasklido greitai, tačiau dauguma žmonių gerai nesuprato, kas tuokiasi.

"Dėl tokio slaptumo ir apsaugos kai kurie žmonės pamanė, kad tuokiasi princas Charles ir Camilla Parker Bowles. Kaip buvo nusivilta, sužinojus, kad tai netiesa."

Prie bažnyčios susispietusios paauglės sakė, kad egzaminui pasiruošti skirtą popietę iškeitė į viltį bent akies krašteliu žvilgtelėti į kino žvaigždę ar popdainininkę.

"Aš visai nesijaudinu dėl egzaminų, jei man pavyks bent žvilgtelėti į Bradą Pittą ar Madonną", - prieš ceremoniją sakė šešiolikametė Lizzie Barlow. Ji karčiai nusivylė, kad nė vieno jų nebuvo bažnyčioje.

C.Schiffer atstovas, paklaustas, kodėl supermodelis siekė tokio slaptumo, sakė, kad didžiąją dieną ji turėjo teisę į tokį privatumą, kokio pati norėjo.

C.Schiffer ir M.Vaughnas draugavo šešiolika mėnesių. Modelis, kuri praeityje buvo susižiedavusi su magu iš Jungtinių Valstijų Davidu Copperfieldu, pamilo 31-erių M.Vaughną po to, kai dovanų iš jo gavo vėžlį.

Kaip teigiama, vaišėms buvo patiektas valgis iš kirų kiaušinių ir "Don Perignon" šampanas, pobūvis vyko devintojo dešimtmečio diskotekų stiliumi.

Dėl futbolo pamišę jaunavedžiai sekmadienio rytą iškilmes planavo baigti įžymybių futbolo rungtynėmis Koldam Holo valdose.

Kalbama, kad itin apdairiai pinigus leidžianti C.Schiffer į dovanų sąrašą įtraukė ir praktiškų nebrangių daiktų, ir vienetinių dizainerių gaminių. Sąraše, kurio daiktų bendra vertė siekia 26 tūkst. svarų sterlingų (apie 142 tūkst. litų), buvo minimos ir pietų lėkštės po 10 svarų sterlingų (apie 55 Lt), ir 925 svarus (per 5 tūkst. Lt) kainuojantis krištolinis puodelis.

Abu susituokusieji multimilijonieriai sakė nepasirašę vedybų sutarties, bet sutarę žodžiu nereikšti jokių pretenzijų į vienas kito turtą "neįtikimo įvykio" - skyrybų - atveju.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją