Šešioms porcijoms reikės:


3 jaunų cukinijų,

100 g pievagrybių,

2 valg. šaukštų baltojo vyno acto,

1 saldžiosios paprikos ankšties,

3 svogūnų,

druskos,

pipirų,

2 valg. šaukštų kapotų petražolių,

2 valg. šaukštų augalinio aliejaus.

1. Cukinijas perpjaukite išilgai per pusę. Išgremžkite minkštimą, palikdami 0,5 cm storio kraštelius.

2. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir apšlakstykite baltojo vyno actu. Papriką supjaustykite kubeliais, svogūnus - skiltelėmis. Viską sumaišykite su druska ir pipirais, kapotomis petražolėmis ir augaliniu aliejumi.

3. Šio įdaro pridėkite ant cukinijų puselių. Kiekvieną „laivelį“ suvyniokite į aliuminio foliją, sudėkite ant grotelių ir kepkite grilyje maždaug 15 minučių.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją