Šešioms porcijoms reikės:
3 jaunų cukinijų,
100 g pievagrybių,
2 valg. šaukštų baltojo vyno acto,
1 saldžiosios paprikos ankšties,
3 svogūnų,
druskos,
pipirų,
2 valg. šaukštų kapotų petražolių,
2 valg. šaukštų augalinio aliejaus.
1. Cukinijas perpjaukite išilgai per pusę. Išgremžkite minkštimą, palikdami 0,5 cm storio kraštelius.
2. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir apšlakstykite baltojo vyno actu. Papriką supjaustykite kubeliais, svogūnus - skiltelėmis. Viską sumaišykite su druska ir pipirais, kapotomis petražolėmis ir augaliniu aliejumi.
3. Šio įdaro pridėkite ant cukinijų puselių. Kiekvieną „laivelį“ suvyniokite į aliuminio foliją, sudėkite ant grotelių ir kepkite grilyje maždaug 15 minučių.
Skanaus!