Dainomis "Baby, one more time" ir "Oops! (I did it again)" išgarsėjusi 18-metė B. Spears britų bulvariniam laikraščiui "The Daily Star" sakė, kad jai dar reikia suaugti ir tik tada leistis į visapusiškus santykius.

"Nekaltybė yra asmeninis apsisprendimas, atspindintis mano dabartinį požiūrį į save", sakė ji.

"Taip pat yra daugybė jausmų, dėl kurių norėčiau palaukti, kol įsitikinsiu esanti su tinkamu žmogumi ir ištekėsiu", pasakojo dainininkė.

Pastaruoju metu Britney pasirodo su draugu Justinu Timberlake'u (Džastinu Timberleiku) iš amerikiečių grupės "'N Sync", bet britų bulvariniai laikraščiai mėgino ją sieti su princu Williamu (Viljamu).

Nepaisydama nepaprastos šlovės ir uždirbtų milijonų, B. Spears, kuri ką tik baigė gastroles Didžiojoje Britanijoje, sakė kartais norinti viską mesti ir pasitraukti iš pramogų verslo.

"Kartais jausdavausi pervargusi ir norėdavau pasitraukti. Eidavau iš proto, kai nebegalėdavau kontroliuoti savo gyvenimo", pridūrė ji.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją