Vakar vakare po trumpo poilsio komanda jau rinkosi į pirmąją treniruotę. Tiesa, joje dar nebuvo po menisko operacijos besigydančio puolėjo Egidijaus Varno. Treneris sakė, kad ekranietis negalės komandai padėti ir rungtynėse su kroatais, tačiau patikino, jog šį sezoną E.Varną aikštėje dar išvysime.

Prieš pat antrąsias Panevėžyje rungtynes su „Elbasani“ vienuolike traumą patyrė ir vienas komandos gynybos ramsčių Alfredas Skroblas. Kol kas nėra aišku, ar trauma yra rimta. Buvo kalbama, kad gynėjas negalės žaisti mažiausiai dvi savaites. Tačiau baiminamasi, kad šoninių kelio raiščių trauma A.Skroblo sveikatą gali sutrikdyti pusei metų.

„Dinamo“ - augalotų vyrų komanda

Paklaustas apie būsimus varžovus, treneris sakė: „Visi žinome, kad kroatų futbolas - aukšto lygio. „Dinamo“ komanda“ - daug pajėgesnė nei prieš tai buvusi „Elbasani“ ekipa. Kol kas vaizdo medžiagos neturime, ir manome, kad ją sunku bus gauti. „Dinamo“ - augalotų futbolininkų komanda. Žinome, kad naująjį Kroatijos futbolo sezoną dinamiečiai pradėjo gražia pergale Supertaurės varžybose. Jie 4:1 įveikė Taurės laimėtoją „Rijeka“ klubą. Žinome, kad komandoje žaidžia keli brazilai ir jie pelno įvarčius. Vienas jų - Eduardo Da Silva - pasižymėjo du kartus, tiesa, kartą įvartį pelnė nuo 11 metrų žymės. Dar vienas brazilas Etto pelnė vieną įvartį“.

Priminus, kad „Dinamo“ pasirašė trejų metų sutartį su Vokietijos rinktinės veteranu 31 metų gynėju Jensu Nowotny, „Ekrano“ treneris teigė nemanąs, kad vokiečių veteranas sustiprins varžovų gynybą.