Dienos stovykloje laukiama mažųjų (3–8 metų amžiaus) ukrainiečių. Dar kovo mėnesio pradžioje duris atvėrusioje dienos stovykloje vaikai mielai leidžia laiką, iki kol pradeda lankyti darželį ar mokyklą. Kadangi jie labai ilgai čia neužsibūna, nuolat būna laisvų vietų.

Stovykloje vaikams organizuojama gausybė žaidimų, įvairių judriųjų pramogų, meninių edukacijų. Su jais dirba LVJC būrelių vadovai taip pat savanorių komanda.

Daugiau informacijos ir registracija (lietuvių ir ukrainiečių kalbomis) rasite čia.

Vyresniuosius, mokyklą jau lankančius Ukrainos vaikus (iki 19 m. amžiaus) LVJC komanda kviečia į meninius ir sporto būrelius – lankyti mėgstamas veiklas kartu su mūsų šalies bendraamžiais.

Registruotis ukrainiečiai gali į vizualiųjų menų – dailės, keramikos, grafinio dizaino; muzikos – gitaros, ukulėlės, dainavimo; šokių – liaudies, šiuolaikinių, gatvės, baleto; sporto – atletinės ar koncertinės gimnastikos, fechtavimo, stalo teniso, jogos; taip pat kitus – angų kalbos, teatro bei kulinarijos būrelius.

Daugiau informacijos ir registracija (lietuvių ir ukrainiečių kalbomis) rasite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją