Dažniausiai savo pacientus jis ramina atskleisdamas, kad vargiai rastum vyrą, kuris kažkuriuo savo gyvenimo periodu nebūtų susidūręs su erekcijos sutrikimais. Partnerė nori artumo, tačiau vyro nuovargis, rūpesčiai darbe arba paprasčiausias noro nebuvimas padaro savo.


Vis tik lengvai ranka į problemą numoti nereikėtų. „Aš dažnai mėgstu savo pacientams pabrėžti, kad erekcijos sutrikimai yra pirmas organizmo pagalbos šauksmas. Sutrikus erekcijai netrukus laukia rimtos problemos su kardiovaskuline sistema. Tokiems pacientams smarkiai išauga insulto ir infarkto rizika. Ir tai patvirtina studijos, – kalba urologas. – Dėl nesveiko gyvenimo būdo, streso, rūkymo pirmiausia užsikemša smulkios kraujagyslės varpoje, o vėliau jau laukia problemos su širdies ir smegenų kraujagyslėmis.“


Plačiau apie dažnai vyrus kamuojantį sutrikimą ir veiksmingiausius gydymo būdus M. Anglickis papasakojo interviu Delfi Šeimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją