Diskusijos dėl to, kuri šeima taps laimėtoja, neprireikė – vienbalsiai nuspręsta, kad šiemet laimėjo konkurse dalyvavusių ukrainiečių Viktoriios ir Yevhenii Kryvoshapk šeima.

Trečiąją konkurso savaitę į finalininkų penketuką patekusi šeima nedideliu, vos poros šimtų balsų, skirtumu galiausiai aplenkė antroje vietoje likusią Naurio ir Dianos Burneikų šeimą. Savo balsus už Kryvoshapk šeimą atidavė ir konkursą rengę Delfi redakcija bei kelionių organizatorius „Tez Tour“.

„Redakcijoje buvome nutarę, kad savo balsą šiame konkurse objektyviai atiduosime tai šeimai, kurios interviu pelnys daugiausia skaitytojų simpatijų, t.y. pagal interviu skaitomumą. Viktoriios papasakotai sukrečiančiai istorijai apie tai, kaip jai nuo gimtojoje šalyje prasidėjusių karo baisumų teko bėgti su dviejų mėnesių kūdikiu ant rankų, skaitytojai neliko abejingi, šis interviu iš visų į finalą patekusių dalyvių buvo labiausiai skaitomas, – sakė su visomis šeimomis finalininkėmis iš arčiau susipažinusi Delfi Šeima redaktorė Toma Miknevičienė. – Džiugu, kad mūsų rengtame konkurse dalyvavo tokios tvirtos ir kitiems puikų pavyzdį galinčios parodyti šeimos. Gyvenimiškos išminties tikrai būtų galima pasisemti iš antroje vietoje likusios net penkis vaikus užauginusios Burneikų šeimos bei kitų dalyvių, kurie nuo mažumės savo vaikams skiepija, kad patirti įspūdžiai yra šimteriopai svarbiau už materialius dalykus.“

Apie konkursą nugalėjusią Viktoriios ir Yevhenii Kryvoshapk šeimą kviečiame skaityti straipsnyje „Šiauliuose įsikūrusi Viktoriia nuo karo Ukrainoje pabėgo su dviejų mėnesių kūdikiu ant rankų: tas dienas prisimenu kaip blogą sapną“.

Duodama interviu Delfi Šeimai šiuo metu Šiauliuose įsikūrusi Viktoriia sakė, kad didžiausia jų svajonė – parodyti pusantrų metų sūnui Myronui jūrą: „Labai norime, kad mūsų sūnus Myronas pamatytų ir išsimaudytų jūroje, nes jūra gydo. Mūsų svajonė – išlipti į krantą prie šiltos jūros, statyti smėlio pilis ir maudytis šiltame vandenyje. Tačiau kol kas mūsų svajonė įšaldyta, dabar reikia pinigų pragyvenimui. Be to, mes su vyru nuolat aukojame pinigų labdarai Ukrainos kariuomenei, nes labai norime, kad karas baigtųsi.“

Taigi pagaliau šią svajonę šeima galės išpildyti su kaupu. Jiems atitenka pagrindinis Delfi kartu su kelionių organizatoriumi „Tez Tour“ rengto konkurso prizas – 2000 Eur vertės atostogas Rodo saloje! Saulėtoje saloje šeima galės pramogauti ir ilsėtis visą savaitę.

Papildyta: Valstybinės vartotojų teisių apsaugos tarnybos nuomone, šis straipsnis gali būti traktuojamas kaip reklama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją