Dalinkitės įsimintiniausios ar linksmiausios savo šeimos kelionės akimirka, aprašykite, kur ir kada buvote, kas labiausiai patiko, ir laimėkite metų dovaną visai šeimai – savaitės atostogas Rodo saloje, kurių vertė – 2000 Eur.

Kelionę į saulėtąją Graikijos salą ir visos savaitės atostogas joje laimės daugiausia skaitytojų balsų surinkusi šeima.

Konkurso metu Delfi skaitytojai kviečiami registruoti savo šeimą, palaikyti artimuosius ir rinkti metų šeimą. Užpildykite anketą ir laimėkite nepamirštamus įspūdžius!

Nuotraukas kelti ir balsuoti galima iki birželio 18 dienos – iš viso penkias savaites. Kiekvieną savaitę į finalininkų penketuką pateks daugiausia balsų surinkusi šeima. 6-ąją, finalinio etapo savaitę, renkama šeima nugalėtoja iš 5 buvusių etapų laimėtojų finalinio balsų rinkimo principu. Balsai skaičiuojami susumavus patiktukus ir komisijos narių balsus. Komisija – Delfi redakcijos atstovas ir prizo steigėjo atstovas. Daugiausia balsų surinkusi šeima įspūdingu prizu bus apdovanota birželio 26 d.

Taigi nesnauskite – dalinkitės įsimintiniausiomis savo akimirkomis iš atostogų ir įtraukite į šias smagias varžybas savo šeimos draugus bei giminaičius kviesdami už jus balsuoti!

Konkurse negali dalyvauti projektą organizuojančių įmonių darbuotojai.

Papildyta: Valstybinės vartotojų teisių apsaugos tarnybos nuomone, šis straipsnis gali būti traktuojamas kaip reklama.

Šaltinis
Temos
Specialusis projektas „Metų šeimos rinkimai 2023”
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją