„Įsisąmoninkite, kad šeimą kūrėte ne tam, kad vienas kitam sakytumėte ar nuolat girdėtumėte priekaištus, pažeminimus bei kaltinimus. Šeimą kūrėte tam, kad jaustumėtės saugūs ir padėtumėte vienas kitam gyventi bei džiaugtis. Pasinaudokite Valentino diena, kad tai realizuotumėte. Sustiprinkite savo šeimą pamalonindami savo antrąją pusę, – ragina psichologas. – Valentino diena yra puiki proga atsiprašyti ir atkurti ar pagerinti tarpusavio santykius. Tad pasinaudokite šia proga.“ 


M. Truncė primena, kad romantika kuria ir stiprina emocinį ryšį bei didina sutuoktinių tarpusavio trauką. „Visada turėkite galvoje, kad santykiai „stovi“ ant „šeimos bokšto“ pamatų – emocinio ryšio. Jei šis ryšys tvirtas ir pora jaučia trauką vienas kitam, reiškia, šeima yra stipri. Šiam ryšiui jautresnės yra moterys. Vyrams labiau patinka erotika ir intymus ryšys. Todėl mano patarimas – pradėkite nuo romantikos, o užbaikite susijungimu...“ – švęsti Meilės dieną kviečia psichologas.


Kaip atšvęsti Valentino dieną, kad patenkinti liktų net ir prieš šią šventę pasisakantys cinikai, bei kaip stengiantis dėl antrosios pusės neprašautumėte pro šalį – interviu su psichologu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)