Motinystėje daug klaustukų

Apie tai, kaip sekasi auginti dukrelę, ką daro kilus nežinomybei ir kaip dalijasi darbus su vyru, U. Siparė atvirai papasakojo šeimoms skirtoje tinklalaidėje „Gandro lizdas“, rašoma atsiųstame pranešime spaudai.

„Kai laukiausi, norėjau perskaityti visas knygas ir daug žinoti, bet labai laiku supratau, kad visko žinoti neįmanoma, todėl atsirinkau tai, kas svarbiausia. Aš ir dabar daug nežinau, net nedrąsu čia kalbėti, bet aš visada žinau, kad informacijos yra labai daug, todėl prireikus aš jos visada gausiu.

Ugnė Siparė

Ir šiaip aš esu už tai, kad prireikus mes ieškotume savo srities specialistų, galinčių mums patarti“, – laidos vedėjai I. Girdvainienei sakė U. Siparė.

Pagalvojo apie šeimos pagausėjimą

Ji prisiminė ir didžiąją Umos gimimo dieną. Nors buvo prisiklausiusi įvairiausių kalbų apie gimdymą, vis tik ji prasitarė, kad vienas pirmųjų sakinių po Umos gimimo buvo apie... šeimos pagausėjimą.

„Turbūt niekada nepamiršiu žodžių, kuriuos pasakiau gimus Umai. Stebėjosi net gydytoja – sakė, kad ne visos taip pasako dar būdamos gimdykloje.

Nežinau ar pirmas, bet gal trečias mano ištartas sakinys, gimus Umai buvo apie tai, kad jai reikėtų sesės arba brolio.

Žinoma, vėliau supratau, kad taip nebus, kad norėtume ketverių ar penkerių metų skirtumo, kad reikia ne tik meilės, bet ir finansų vaikų auginimui, tačiau pagimdžius neatrodė viskas taip baisu, kaip įvairiuose pasakojimuose.“

Ugnė Siparė

Tinklalaidėje garsi moteris kalbėjo ir apie tai, kaip gimus dukrytei ji su vyru kursto meilę, dalijasi darbus ir kaip dabar atrodo jų pasimatymai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)