M.Martin sakė, kad su kūdikiu ant podiumo pasirodė organiškai – ir šiek tiek priversta aplinkybių. „Per visą atrankos procesą „Sports Illustrated“ konkursui mano dukrelė Aria buvo su manimi, – svetainei bazaar.com sakė Mičigano Monro mieste gyvenanti mamytė. – Visa komanda ir darbuotojai prie jos priprato ir kai sužinojau, kad patekau tarp 16 geriausių dalyvių, šio žurnalo redaktorė MJ Day paklausė, ar norėčiau išeiti ant podiumo kartu su ja“.

Kai atėjo šou diena, Aria buvo aprengta ir pasirengusi debiutui, bet, kaip sakė M.Martin, „niekas nevyksta pagal planą“. M.Martin pasirodymo laikas buvo nuolat atidėliojamas ir Aria užkulisiuose praalko. „Kaip ir visuomet, daugybę kartų per dieną, pradėjau ją žindyti krūtimi. Tai dariau visos atrankos metu. Tuomet pasirodė MJ Day ir pasakė, kad jei norėsiu maitinti toliau, kai ateis mano pasirodymo eilė, ji tam pritars“.

Manekenė Mara Martin

Kai atėjo laikas M.Martin žengti podiumu, Aria vis dar žindė krūtį. „Nusprendžiau jos neatplėšti, – teigė modelis. – Maitinimas krūtimi yra natūralus dalykas ir pastaruosius penkis mėnesius buvo tapęs tokia įprasta mano kasdienio gyvenimo dalimi, jog tikrai apie nieką negalvodama nusprendžiau kartu su ja išeiti ant podiumo“.

Vaizdo įraše, kuriame matyti podiumu žingsniuojanti M.Martin, girdėti, kaip žiūrovai jai ploja ir ją sveikina. Modelis savo dukrytei net uždėjo mažas mėlynas ausines, kad apsaugotų ją nuo garsios muzikos.

„Kai aš ir mano sužadėtinis kitą dieną grįžome namo, mano telefonas nuolat skambėjo ir pypsėjo nuo pranešimų, – pridūrė ji. – Esu tokia dėkinga ir sutrikusi, kad tiek daug žmonių visame pasaulyje išreiškė palaikymą man ir tam, ką padariau ant podiumo su Aria. Tikiuosi, kad visos moterys gali viena kitą palaikyti ir tapti didžiausiomis viena kitos gerbėjomis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (220)