Versace ir Bulgari kaklo papuošalai, kaip pati aktorė sako, puikiai derėjo prie pieno nutraukėjo. Ši nuotrauka buvo padaryta praėjus 6 mėnesiams po jos sūnaus gimimo, rašoma tinklalapyje huffingtonpost.co.uk. Fotografė Claire Rothstein nuotrauką įkėlė į savo Instagram paskyrą, kur ši sulaukė daugybės komentarų.

„Dabar jau sunku pasakyti, kieno idėja buvo Rachel šitaip nufotografuoti, bet man atrodo, kad jos. O tai mane verčia dar labiau ją mylėti“, – sakė nuotraukos autorė Claire.

Ji pridūrė, kad žindymas yra pats natūraliausias dalykas pasaulyje ir ji nesupranta, kodėl kiti to bijo ar gėdijasi. „Aš nemanau, kad tą reikėtų kažkaip aiškinti ar teisinti. Norėjau paviešinti šią nuotrauką ir šitaip padrąsinti kitas moteris“, – sakė fotografė.

Pati aktorė apie motinystę yra jau ne kartą sakiusi, kad tai neįkainojama patirtis. „Tai nuostabiausias dalykas, kada nors man nutikęs. Ir džiaugiuosi, kad tai man nutiko dabar. Nesigailiu, kad tiek ilgai to laukiau“, – sakė Rachel.

Sūnaus aktorė susilaukė šių metų balandį. Tai yra pirmasis jos ir jos širdies draugo Jamie Linden vaikas. Jiedu iki šiol neatskleidė sūnaus vardo, sakydami, kad jo gyvenimą nori pasilaikyti sau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)