Štai aštuonios garsios poros, kurios pasinaudojo pakaitinių motinų paslaugomis. Ir, tikėtina, kad kai kurios jums bus naujiena.

Paris Hilton ir Carteris Reumas

Paris Hilton ir jos vyras Carteris Reumas 2023 metų sausio 24 dieną susilaukė pirmagimio, kurį išnešiojo ir pagimdė surogatinė motina, patvirtino „People“.

„Visada svajojau tapti mama ir labai džiaugiuosi, kad su Carteriu radome vienas kitą, – sakė naujoji mamytė. – Mes taip džiaugiamės galėdami kartu kurti šeimą, ir mūsų širdys sprogsta iš meilės mūsų berniukui.“

Pasidalijusi jaudinančia žinia socialiniame tinkle „Instagram“, P. Hilton taip pat paskelbė stambaus plano nuotrauką, kurioje naujagimis laiko įsitvėręs jos nykštį. „Tu jau dabar esi be galo mylimas“, – parašė ji.

Alecas ir Hilaria Baldwinai

2021 metų kovą Baldwinai pribloškė savo gerbėjus, kai paskelbė, kad jų šeimą papildė dar vienas naujagimis – dukrelė Maria Lucia. Tai įvyko praėjus vos keliems mėnesiams nuo 2020 metų rugsėjo, kai Hilaria pati pagimdė sūnų Eduardo Pao Lucasą. Internete greitai pasipylė klausimai, kodėl pora pasirinko surogatinę motinystę, ir kodėl taip keistai pasielgė, turint galvoje, kad Hilaria tuo metu jau laukėsi sūnaus Eduardo.

Tačiau vienas šaltinis „People“ pareiškė: „Niekas negali kištis į moters teisę rinktis, kaip ir kada ji plės savo šeimą.“

Kanye Westas ir Kim Kardashian

Kanye Westas ir dabar jau buvusi jo žmona Kim Kardashian buvo pasisamdę surogatinę motiną, kad ši išnešiotų jų trečiąjį vaiką Chicago, ir lygiai taip pat pasielgė su savo ketvirtuoju kūdikiu, 2019 metų sausį patvirtino pora.

Kanye Westas, Kim Kardashian ir North

„Esame nepaprastai dėkingi surogatinei motinai, kuri išpildė mūsų svajones, padovanodama mums pačią didžiausią dovaną, kokią tik galima padovanoti, ir nuostabiems gydytojams bei slaugytojoms, užtikrinusiems ypatingą priežiūrą“, – 2018 metų sausį po dukters Chicago gimimo internete rašė realybės šou žvaigždė.

Kim Kardashian daugiau nebegali gimdyti pati, kai per abu pirmuosius nėštumus su sūnumi Saintu ir dukra North jai placenta įaugo į gimdos sienelę.

Sūnus Psalmas jų šeimą papildė 2019 metų gegužės mėnesį.

Sarah Jessica Parker ir Matthew Broderickas

2009 metų birželio mėnesį surogatinė motina aktoriams Matthew Broderickui ir Sarah Jessicai Parker pagimdė du vaikus – Marion Lorettą Elwell ir Tabithą Hodge.

Sarah Jessica Parker

„Tai suteikė man daug galimybių daryti tai, ką norėjau, pavyzdžiui, miegoti“, – 2011 metais žurnalui „Vogue“ savo gana vėlyvą motinystę komentavo S. J. Parker.

Neilas Patrickas Harrisas ir Davidas Burtka

Neilo Patricko Harriso ir Davido Burtkos dvyniai Gideonas Scottas ir Harper Grace gimė padedant kiaušialąsčių donorei ir pakaitinei motinai.

„Kiaušialąstės donorę radome anonimiškai, linksmai peržiūrėdami žmonių profilius, o vėliau susiradome ir nuostabią surogatinę motiną, kuri jau anksčiau buvo padėjusi vienos lyties porai“, – 2011 metais žurnalui „People“ pasakojo N. P. Harrisas.

„Tuomet įsodinome dvi kiaušialąstes, vieną su mano sperma, o kitą – su Davido, ir jos abi implantavosi“, – pasakojo jis, o D. Burtka pridūrė, kad pora „nežino, kuris yra kuris“.

Jimmy Fallonas ir Nancy Juvonen

„Bandėme tai daryti patys, pasakojome žmonėms, bet mums nepavyko. Tai tiesiog labai slegia“, – 2013 metais, netrukus po Winnie gimimo, sakė J. Fallonas, kuris dabar yra pakaitinės motinos pagimdytų vaikų – Frances Cole ir Winnie Rose – tėtis.

„Tiesiog noriu visiems padėkoti. Slaugytojoms, gydytojui ir surogatinei motinai, kuri išnešiojo mūsų kūdikį, – pridūrė jis laidoje „The Tonight Show“. – Taip, tai tiesa, mums padėjo pakaitinė motina. Daugiau nieko negaliu pasakoti, nes nežinau, kokios yra taisyklės. Bet tik noriu pasakyti, kad Dalase, Teksase, yra angelų, todėl esu jiems labai dėkingas.“

Lucy Liu

„Man tai pasirodė tinkama išeitis, nes daug dirbau ir nežinojau, kada galėsiu sustoti“, – 2016 metais „People“ sakė serialo „Elementary“ aktorė Lucy Liu, aiškindama, kodėl pasirinko surogatinę motiną sūnui Rockwellui Lloydui išnešioti.

Lucy Liu

„Nusprendžiau, kad tai bus geriausias sprendimas, ir paaiškėjo, kad jis buvo puikus“, – teigė vieniša motina.

Robertas De Niro

Holivudo veteranas Robertas De Niro yra šešių vaikų tėvas, ir pusė jo vaikų – dukra Helen Grace ir sūnūs dvyniai Julianas Henry bei Aaronas Kendrickas – yra pagimdyti pakaitinių motinų.

Robert De Niro
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją