Kūdikį vadina meilės vaisiumi

Tinklalaidėje „Gandro lizdas“ moteris atvirai ir jautriai prabilo apie kūdikį, kurį vadina pačiu tikriausiu meilės vaisiumi, mat moteris ėmė lauktis medaus mėnesio metu, rašoma atsiųstame pranešime spaudai.

„Mūsų kūdikis – pats tikriausias meilės vaisius. Vis tik su žinia, kad laukiamės vaikelio, atėjo ir daug nerimo, nežinomybės. Esu gana jautri, nerimauju, kaip auga vaikelis, todėl žinią apie nėštumą visuomenei pranešėme gana vėlai – norėjome šią paslaptį išlaikyti savo šeimoje.

Taip pat atlikau daugybę tyrimų, rekomenduojamų nėščiosioms, jie mane nuramino, nuteikė psichologiškai ramiau. Taip pat tyrimo metu sužinojau, kad laukiamės berniuko“, – atvirai pasakoja dainininkė.

Neslepia jaudulio

Ji sako, kad kūdikio laukimas į jos gyvenimą ir kasdienybę įnešė nemažai pokyčių – reikia šiek tiek pristabdyti tempą, skubėjimą, mat šiuo gyvenimo periodu moteriai svarbiausia – sveiko kūdikio atėjimas į pasaulį.

Laidos vedėjai Ievai Girdvainienei pasiteiravus, ar moteris nusiteikusi gimdyti natūraliai, ji paaiškino, kad sutiks su medikais ir atėjus laikui priims tokį sprendimą, kuris geriausiai atlieps jos ir kūdikio poreikius.

Nustebino vyro reakcija

M. Dūdaitė iki šiol negali pamiršti, kaip į žinią apie nėštumą sureagavo jos vyras. „Aš turiu labai gerą nuojautą, intuiciją ir net tada, kai testai nerodė, kad laukiuosi, aš jau jaučiau, visu kūnu žinojau, kad esu nėščia.

Dariausi po kelis testus per dieną ir net kai antra juostelė buvo vos blyški, vyrui sakiau, kad tikrai būsime tėvais.

Vis tik mano vyras netikėjo manimi – jam reikėjo įrodymų ir geriausias buvo tada, kai pamatė gydytojų atsakymus.

Jis labai stebėjosi, kad mums pavyko pastoti iš pirmo karto, nes buvome prisiklausę įvairiausių pasakojimų apie tai, kad gali nepavykti, o kelionė į tėvystę gali būti ilga ir sudėtinga. Mes nesitikėjome, kad tai įvyks taip greitai, tačiau kartu esame labai dėkingi Dievui ir likimui už šią dovaną.“

Tinklalaidėje Marija papasakojo ir apie gestacinį diabetą, kuris ją kankina, ir teigia, kad tikrai nėra viskas rožėmis klota, tačiau kreipiasi į visas būsimas mamas sakydama, kad jeigu kas nors neramu ar dėl kažko skauda, būtina kreiptis į specialistus, kurie pasiruošę padėti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją