Hayden Panettiere

Žiniasklaida daug rašė apie serialo „Nashville“ žvaigždės Hayden Panettiere kovą su pogimdine depresija. Atmetus ją, aktorės nėštumas buvo įprastas – svoris padidėjo, ji susigyveno su besikeičiančia figūra, nors ir buvo dėl to smerkiama. 1,60 m ūgio 48 kg svėrusi moteris nėštumo metu pastambėjo 18 kg. Aktorė bandė tapti vegane, bet organizmui tokia mityba netiko, taigi ji jos atsisakė. Aktorė ėmė sveikai maitintis, kartą per dieną leisdama sau mažą nuodėmę – įprastai keptas bulves. Iš pieno produktų H.Panettiere vartoja tik liesą jogurtą.

Gisele Bundchen

Gisele Bündchen

Ji – viena iš turtingiausių pasaulio modelių, ištekėjusi už Tomo Brady‘o. Net ir nėštumo metu išliko tikra deivė. Gimdymas jai irgi nebuvo sunkus. Visą gimdymo vandenyje laiką ji meditavo ir nesiskundė dideliu skausmu. G.Bundchen nebuvo sunku susigrąžinti iki gimdymo turėtą figūrą – ji vos pagimdžiusi ėmė mankštintis. Laukiantis jos svoris padidėjo 13,5 kg, bet ji mėgavosi kiekviena nėštumo akimirka. Sąmoninga mityba, fizinis aktyvumas padėjo jai gerai jaustis ir per daug nesustorėti. G.Bundchen tik likus dviem savaitėms iki gimdymo atsisakė įprasto grafiko – kung fu užsiėmimų ir jogos pratimų tris kartus per savaitę. Jos teigimu, daugelis moterų pastojusios elgiasi su savo kūnu kaip su šiukšlių dėže. Ar bereikia pridurti, kad ji – ne iš tokių.

Heidi Klum

Heidi Klum

„Victoria‘s Secret“ modelis, laidos „Project Runway“ vedėja jokių ypatingų priemonių figūrai saugoti nesiėmė, visi keturi nėštumai buvo panašūs. Įdomu tai, kad H.Klum prisiekinėja niekada nelaukianti, kol peralks – ji visą dieną valgo po truputį. Stipriai išalkus sulėtėja medžiagų apykaita, organizmui atrodo, kad prasidėjo badas, todėl jis saugo kiekvieną kilogramą. H.Klum valgė daug vaisių, daržovių, baltymų, tačiau stengėsi nepadauginti mėsos. Ji visada mėgo aktyvias kardiotreniruotes, nėštumas to nepakeitė. H.Klum sakė kiekvieno nėštumo metu pasunkėdavo 18–20 kg, o per du mėnesius po gimdymo jie išnykdavo.

Milla Jovovich

Modelio, aktorės Millos Jovovich du nėštumai buvo skirtingi. Pirmojo metu ji be perstojo valgė ir pasunkėjo 35 kg – norėjo sveikai maitintis, tačiau nepavyko. Antras nėštumas prasidėjo panašiai, bet ji greitai susiėmė. Aktorė ne tik per daug nesustorėjo, bet jau praėjus keturiems mėnesiams po gimdymo filmavosi „Resident Evil“ filme. Feisbuke ji ėmė rašyti apie savo mitybą. Tai, regis, padėjo, nes antrojo nėštumo metus svoris padidėjo tik 13 g.

Adriana Lima

Adriana Lima

„Victoria‘s Secret“ modelis pagimdė dukterį Sienną, likus dviem mėnesiams iki kasmetinio „Victoria‘s Secret“ madų šou. Ji turėjo tik penkias savaites pasiruošti žengti ant podiumo. Modelis pasiryžo ir po 6–8 val. praleisdavo sporto salėje, be to, laikėsi griežtos dietos. Padėjo ir nėščiųjų joga, daug baltymų ir žalių lapinių daržovių. Gražuolė vartojo maisto papildų, ji mano, kad būtent jie padėjo išsaugoti figūrą ir gauti visų reikiamų medžiagų. Brazilės teigimu, nėštumo metu svoris jai padidėjo 18 kg.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją