Vos septyniolikos sūnaus susilaukusi dainininkė atviravo – nors ankstyva motinystė apvertė gyvenimą aukštyn kojomis, net ir galėdama atsukti laiką atgal, nieko nekeistų.

„Matas yra geras vaikas, jis labai nuoširdus, turi labai gerą humoro jausmą. Man atrodo, jis gimė būti komiku. Kol kas jis nepasirinkęs jokios profesijos ir dėl to aš ant jo šiek tiek pykstu. Mano sūnus visą gyvenimą žaidė futbolą, o šiaip svajoja būti architektu. Ir aš labai dėkinga likimui, kad sūnus atsirado būtent tada, – laidoje kalbėjo ji ir pasidžiaugė: – Kiekviena mama man galėtų pavydėti tokio glaudaus ryšio su savo vaiku.“

Prisiminusi Mia papasakojo, kaip tuo metu, kai sužinojo tapsianti mama, jautėsi ir kaip dėl to pasikeitė jos gyvenimas.

„Tai buvo pirma ir beprotiška mano meilė. Edgaras buvo pirmas mano vyras, sutuoktinis ir mano vaiko tėvas.

Pamenu, kad kai jau ėmiau įtarti, jog galiu lauktis, labai bijojau darytis testą ir vis atitolindavau tai. Mano sesuo vis ragino – pasitikrink, o gal kas nors negerai. Na ir tas „negerai“ dabar su manim gyvena jau 21 metus“, – pasakodama juokėsi dainininkė.

Būsimas vaikas pakeitė visą Mios gyvenimą – pagreitino vestuves, nors apie jas, prisipažino dainininkė, niekada nesvajojusi.

„Atsimenu, mes tada su Edgaru nuvažiavome pas mano tėvus ir jis jiems pranešė tą džiugią žinią, kad jie taps seneliais. Pirmasis mano tėvo klausimas buvo – kada vestuvės? Ir vestuvės buvo. Bet aš pasakysiu atvirai – aš niekada nenorėjau tekėti. Nenorėjau tekėti nei pirmą, nei antrą kartą.

Edgaras tuo metu buvo puikus vyras ir tėvas ir aš tikrai nieko blogo apie jį negaliu pasakyti iki tam tikro momento. Iš tiesų mes abu to vaiko beprotiškai laukėme ir jis buvo labai mylimas“, – pasakojo ji.

Prisiminusi nėštumą atlikėja sakė, kad šis laikotarpis buvo pakankamai lengvas, ramybės nedavė tik priaugti kilogramai. „Vis persekiojo viena mintis – kokia aš stora! Per nėštumą priaugau apie 30 kg. Laukdamasi aš labai saugojau vaikelį, valgiau sveikai ir, kaip man buvo pasakyta – už du. Nenešiojau jokių veržiančių rūbų – kad tik viskas vaikeliui būtų gerai. Bet jis neišbuvo pas mane devynių mėnesių, Matas gimė anksčiau, likus trims savaitėms iki numatyto gimdymo“, – pasakojo Mia.

Sunkiausias periodas buvo, kai pusmetį teko gyventi pas tėvus, vyras iš Vilniaus pas ją atvažiuodavo tik savaitgaliais: „Man teko atsisakyti visko – vakarėlių, pasisėdėjimų su draugėmis. Ir tie savaitgaliai, kai atvažiuodavo Edgaras, būdavo wow. Kai jis išvažiuodavo ir penkioms dienoms likdavau viena, būdavo tikrai sunku.“

Atlikėja džiaugiasi, kad net po kurio laiko jųdviejų keliams išsiskyrus iki šiol pavyko išlaikyti darnius santykius. „Mes su Edgaru nesame patys geriausi draugai, bet mūsų santykiai yra kuo puikiausi. Jis man rūpi tiek, kiek yra mano vaiko tėvas. Sūnus irgi su tėčiu puikiai bendrauja. Aš labai džiaugiuosi tokiais šiltais santykiais. Jis turi kitą moterį, tad jai irgi tikriausiai nepatiktų, jei mes būtume per daug artimi, – kalbėjo Mia. – Aš sakau, kad jei nori su žmogumi visą gyvenimą turėti ryšį, tai pagimdyk jam vaiką.“

Viso pokalbio su atlikėja kviečiame pasiklausyti Delfti TV įraše „Jos vardas Mama“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)