Interviu portalui „Kidspot“ moteris išdėstė savo argumentus, kodėl nusprendė neleisti sūnaus į brangiai kainuojantį sporto būrelį, o vietoje jo skirti pinigus sau – botokso injekcijoms. Berniuko mama teigė numananti, kad daugelis pasmerks jos sprendimą, laikys ją tuščia ir savanaude, tačiau ji neketinanti būti iš tų mamų, kurios pirmos aukojasi ir visko atsisako.

Moteris daug nedvejodama pasakė sūnui, kad negalės mokėti už jo sporto būrelį, tiesa, pridūrė, kad turėdama daugiau lėšų sumokėtų ir už būrelį, ir už savo grožio procedūras. Trijų vaikų motina pasakojo, kad sūnus jau lanko du sporto būrelius, be to, kiti du vaikai irgi lanko būrelius.

Kad galėtų sumokėti už dar vieną sūnaus būrelį, ji turėtų atsisakyti botokso injekcijų, kurios kainuoja apie 100 Australijos dolerių (apie 60 eurų) per mėnesį. Ši suma, pasak mamos, nepadengtų visų išlaidų, kadangi dar reikėtų nupirkti uniformą, mokėti už narystę, be to, būtų ir daugiau išlaidų – kai vyktų varžybos; visa tai kainuotų per daug šeimai, kuriai ir taip nelengva, kai viskas yra pabrangę.

Dėl minėtų priežasčių moteris atmetė sūnaus prašymą. „Man labai patinka, kad jie noriai lanko savo būrelius, tenoriu juos skatinti ir palaikyti, juo labiau jiems augant, kita vertus, manau, kad turi būti balansas“, – pabrėžė ji.

Papasakojusi, kokioms grožio procedūroms skiria pinigų, moteris pridūrė: „Procedūros teikia man pasitikėjimo savimi, laimės, o tai turi įtakos kitoms mano gyvenimo sritims – taip pat ir vaikų auginimui.“

Moteris tikisi, kad ateityje galės mokėti už norimą sūnaus būrelį, na o kol kas neatrodo, kad ji stipriai krimstųsi. „Manau, dalis žmonių nesupras mano sprendimo, jo motyvų, sakys, kad teikti pirmenybę botokso injekcijoms, o ne vaiko būreliui, yra savanaudiška, tačiau man yra svarbu rūpintis savimi, juk mamoms ir taip dažnai tenka aukotis ir ko nors išsižadėti“, – akcentavo ji. Moteris pridūrė, kad sūnus nenusiminė, išgirdęs „ne“ tik gūžtelėjo pečiais ir nuėjo užsiimti savo reikalais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją