Mokamo turinio svetainėje „OnlyFans“ moteris per mėnesį uždirba 60 000 svarų. Tiesa, ji skundžiasi, kad pavydžios pažįstamos kitų vaikų mamos iškvietė jai policiją ir netgi apmėtė plytomis jos namus.

Nuo 2019 m. L. Banks kuria turinį suaugusiesiems – pavyzdžiui, demonstruoja, kaip virtuvėje tepa kūną aliejumi, kol vaikai miega. Sūnūs nežino, kuo užsiima jų mama.

Užsiimdama tokia veikla ji uždirba pakankamai, kad leistų du sūnus į privačią mokyklą. Tiesa, dėl žmonių priešiškumo teko pakeisti gyvenamąją vietą ir netgi pasikeisti pavardę, nes pavydūs žmonės, kitų vaikų tėvai net penkis kartus pranešė apie moterį Vaikų teisių apsaugos tarnybai ir policijai.

Moteris teigė: „Labai supykau, man tai kelia didžiulį stresą. Esu puiki motina, stengiuosi, kad mano vaikai būtų saugūs ir aprūpinti.“

Kartą moteris rado į jos kiemą numestą plytą, ant kurios buvo užrašyta „š***s“.

Susikrimtusi L. Banks teigė: „Šito jau buvo per daug, po šio incidento praėjus kelioms savaitėms mes išsikėlėme gyventi kitur. Žmonės gali manęs nekęsti – manęs tai nejaudina. Jaudina tai, kad žmogus, kuriam nepatinku, žinojo, kur gyvenu.“

Moteris pabrėžė – žmonės neturi supratimo, kiek pastangų jai tenka įdėti, kad užtikrintų savo vaikams saugumą.

Nepaisant visų sunkumų ir nesklandumų, ji yra patenkinta turinio suaugusiesiems platforma, kuri suteikė jai visišką finansinę nepriklausomybę ir galimybę grąžinti visas skolas.

Iškeitusi 60 darbo valandų per savaitę grafiką į lankstesnį, L. Banks sako netgi tapusi geresne motina.

Tiesa, dėl darbo nelieka laiko nueiti į pasimatymus, juo labiau kad sūnūs, pasak moters, visada bus jai svarbiausi.

L. Banks pasakojo: „Po pamokų padedu vaikams ruošti namų darbus, gaminu vakarienę, guldau miegoti. Dabartinis darbas suteikia man galimybę derintis, kam nebuvo galimybės ankstesniame darbe. Dirbdama šį darbą galiu leisti vaikus į privačią mokyklą, už kurią moku pati viena, nupirkau mums namą, saugų automobilį. Užaugau toli gražu ne saugiuose namuose, o dabar galiu suteikti savo vaikams stabilų gyvenimą. Jei to kaina – žmonių antipatija, tebūnie.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)