Nuo 2016 m. Sydney ir Paulas susituokę ir jaučiasi laimingi, nepaisant tarp jų esančio 24 metų amžiaus skirtumo.

Sydney susipažino su Paulu, tuomečio jos vaikino tėvu, mokydamasi šeštoje klasėje, kai jai buvo 11 metų.

Padraugavę paaugliai išsiskyrė, tačiau liko draugai. Abu nė nenutuokė, kad ateityje gyvenimas susies juos kitais ryšiais.

Kaip atrodo pora, galite pamatyti ČIA.

Sydney pasakojo, kad jautėsi vieniša, kai buvęs vaikinas ėmė draugauti su kita, todėl dažnai užsukdavo pasikalbėti su jo tėvu Paulu.

„Neturėjau nė minties, kad galiu pamilti Paulą, mūsų pažintis prasidėjo ne kaip mylimųjų, šiaip ar taip, džiaugiuosi, kad susitikome“, – teigė Sydney.

Pora pradėjo draugauti, kai Sydney sukako 16 m. Ohajo valstijoje tai jau laikoma pilnametyste. Jie susituokė 2016 m., istoriją aprašo „The Mirror“.

Jauna moteris sako, kad santykiuose buvo sunkių akimirkų, abiem ne vienerius metus teko įtikinėti savo artimuosius, kad jie tikrai nori būti kartu. Jos teigimu, daugeliui buvo sunku suvokti, kad didelis amžiaus skirtumas jiems netrukdo, dėl to Sydney neteko ir kelių draugų.

Ji pasakojo: „Mano mama pažinojo Paulą iš seniau, jie buvo bendravę ir puikiai sutarė. Bet išgirdusi, kad mes – pora, neapsidžiaugė. Amžiaus skirtumas ją gąsdino, tokios nuomonės laikėsi maždaug metus, bet galiausiai suminkštėjo. Vėliau beveik kiekvieną savaitgalį eidavome pas ją į svečius – užsukame pabendrauti arba kepame kepsnius. Dabar gyvename labai arti vieni kitų, ji dažnai užsuka pas mus. Ji 100 procentų mus palaiko ir myli Paulą. Po teisybei, jie daugiau kalbasi nei aš su ja. Iš pradžių ir mano tėtis buvo nepatenkintas dėl mūsų amžiaus skirtumo; jis gyvena kitoje valstijoje, todėl rečiau matomės. Bet dabar Paulas jam tikrai patinka.“

Sutuoktiniams atrodo, kad iš dviejų Paulo vaikų jaunesniam buvo sunkiausia priimti jų santuoką, kadangi Sydnei buvo su juo draugavusi.

Sydney teigė: „Kelerius metus jis negalėjo susitaikyti su mūsų santykiais, bet dabar, kai esame jau susituokę, jis palaiko mūsų ryšį. Kiekvieną savaitgalį ateina į svečius su savo mergina ir trimis vaikais pabendrauti, kartu pasigaminti valgyti. Pernai liepą Paulas pateko į didelę avariją su vilkiku, po to beveik tris savaites pragulėjo intensyviosios terapijos skyriuje. Kol jis gulėjo ligoninėje, kasdien bendravau su jo sūnumi, kartu eidavome aplankyti Paulo. Dabar visi artimieji mus palaiko. Vienai mano draugei nepatiko mūsų su Paulu santykiai. Ji nenorėdavo drauge leisti laiko, prie jo net su manimi mažai kalbėdavo. Galiausiai ji nutraukė mūsų draugystę dėl mano ir Paulo didelio amžiaus skirtumo.“

Sydney sako norinti, kad žmonės suprastų – žmonės, tarp kurių įvairus amžiaus skirtumas, gali iš tiesų vienas kitą mylėti ir būti vienas kitam reikalingi.

„Yra daug negatyvių nuostatų dėl amžiaus skirtumo porose, bet juk tai nereiškia, kad žmonės negali būti kartu dėl nuoširdžių jausmų. Jis – nuostabiausias įmanomas vyras ir yra man be galo geras“, – sakė Sydney.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją