Diane ir jos sesuo Mary augo vos už kelių minučių kelio viena nuo kitos, tačiau apie savo giminystę sužinojo tik tada, kai jau suaugusi Diane pasinaudojo DNR tyrimų rinkiniu „MyHeritage“, rašo mirror.co.uk.

Rezultatai parodė, kad Diane, kuri augo Mičigane, bet dabar gyvena Jungtinės Karalystės Devono grafystėje, turi giminaičių Arkanzaso valstijos Paraguldo mieste. Netrukus tolesnės paieškos nuvedė ją pas Mary – ne visiškai tikrą seserį iš velionės motinos pusės.

Emocingoje filmuotoje medžiagoje, kuria pasidalijo „MyHeritage“, matyti, kaip abi moterys džiaugsmingai apsikabina Šarlotės Daglas oro uoste Šiaurės Karolinoje, kai Diane atskrido čia pirmą kartą pasimatyti su savo seserimi.

Seserys viena apie kitą žinojo jau trejus metus, tačiau dėl koronaviruso pandemijos buvo priverstos atidėti susitikimą akis į akį.

Diane iš pradžių dvejojo, ar ieškoti savo biologinės šeimos, nes manė, kad ją įvaikinusi šeima tokį jos poelgį gali palaikyti „įžeidimu“.

Tačiau dabar ji sako, kad labai džiaugiasi, jog ryžosi šiam žingsniui, o naujai užsimezgęs ryšys su Mary teikia jai „priklausymo“ jausmą, kurio, jos teigimu, niekada nejautė augdama.

Mary teigia jųdviejų ryšį pajutusi jau per pirmą susitikimą internetu ir liko nustebinta, kaip stipriai Diane buvo panaši į kitus šeimos narius.

Mary sakė, kad geriausia susitikimo dalis buvo galimybė uždėti rankas ant sesers veido ir „ją apkabinti bei pabučiuoti“, o tai, anot jos, prilygo „džiaugsmo protrūkiui“.

Tačiau jų ilgai lauktą susitikimą temdė ir liūdesio šešėlis – prieš jų džiaugsmingą pasimatymą mirė jų abiejų mama.

Mary pridūrė: „Liūdniausia buvo žinoti, kad mūsų motina negali fiziškai dalyvauti mūsų susitikime.“

„Mes taip giliai jaučiame viena kitą. Tai tikras seseriškas ryšys. Girdėjau žmones apie jį kalbant, bet niekada negalėjau patirti jo asmeniškai.“

Pasak Mary, ji ir Diane gali „jausti viena kitos emocijas net per tūkstančius mylių“, ir šis jausmas jai atrodo „intriguojantis“. Dabar ji ragina ir kitus žmones nedvejoti, ieškant savo artimųjų.

Diane patirtis taip pat buvo džiugi. Ji sako, kad prieš pirmąjį susitikimą buvo „pernelyg sujaudinta, kad nervintųsi“, o Mary elgėsi šiek tiek atsargiau.

Diane pasakojo, kad per pirmąjį vaizdo skambutį jos kalbėjosi apie tris valandas ir puikiai susidraugavo. Ji teigė jau tuomet pajutusi, kad Mary yra jos sesuo, ir sakė nenorėjusi jos „paleisti“.

„Maniau, kad nerasiu jokio atitikmens, kad nieko nerasiu. Kai sužinojau, kad mirė mano mama, man buvo labai sunku“, – pasakojo Diane.

„Tačiau tada sutikau Mary ir pajutau, kad turiu viską. Mary labai panaši į mūsų mamą [...], ir aš jaučiu, kad mano mama gyvena per ją.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją