Mielutė rudų plaukų mergaitė, pasipuošusi kirpčiukų šukuosena, subadydavo mažąjį brolį smeigtukais, paslapčiomis vogdavo peilius iš namų virtuvės, žudydavo paukščių jauniklius. Ir netgi ketino nužudyti savo tėvus.

Priešistorė
Kai buvo dar kone kūdikis, Beth Thomas neteko savo mamos. Ji ir mažasis broliukas liko kartu su tėčiu, kuris vaikais nesirūpino. Vaikams trūko netgi maisto. O baisiausia, kad jos pačios biologinis tėvas prieš Beth smurtaudavo ne tik ją skriausdamas, bet ir seksualiai.

Po pusantrų metų kančių, mergaitė su broliuku buvo perduoti įsivaikinti kitai šeimai: vaikų neturinčiam pastoriui ir jo žmonai. Jų laukė staigmena – pora nenumanė, kad per jų namų duris žengs vaikas, dėl kurio savo pačių namuose jie turės jaudintis dėl savo gyvybių ir negalės ramiai miegoti neužrakinę Beth, o taip pat ir savųjų miegamojo durų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)