Tai, ką policijos pareigūnai rado 2023-ųjų birželio 16-ąją, ir ką vėliau išgirdo bei išvydo teismo dalyviai, pašiurpino visus. Ko gero, net ir tuos, kurie pratę prie baisiausių ir žiauriausių filmų.


16 mėnesių, nė pusantrų metukų neturinti mergytė, buvo rasta ekstremaliai dehidratavusi, išverktomis akelėmis, gulinti ant išmatomis ir šlapimu padengto čiužinio. Jos lūpos buvo sausos, o burnytėje rasta jos pačios išmatų bei nagų. Mergaitė svėrė trimis su viršumi kilogramais mažiau nei per paskutinį vizitą pas gydytoją, du mėnesius iki tragedijos. Pareigūnai, teisme liudiję apie tai, kokiomis sąlygomis buvo rastas kūdikio lavonas, tramdė ašaras. „Gyvūnai savo vaikais rūpinasi geriau”, – vienas po kito netilo apmaudo, pykčio ir nevilties nešami žodžiai.


Kameros užfiksavo, kaip birželio 6-ąją Klivlande, Ohajo valstijos mieste, Kristelė Candelario su lagaminu, sukrautu atostogoms, palieka namus. Moteris išvyko į saulės ir žydro vandens kupinas atostogas Karibų salose, Puerto Rike, o atostogas vėliau pratęsė Detroito mieste, Mičigano valstijoje. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)