Visi vaiko šeimos nariai teigė niekada ten nesilankę ir neturėję su vieta jokių sąsajų. „Iš pradžių maniau, kad jis fantazuoja. Bet tada pagalvojau: iš kur jis gali žinoti šios mažytės, nepopuliarios salos pavadinimą?“, – pasakojo jo mama.

Cameronas Macauley gimė 2000-aisiais. Ir gyveno Glazge, didžiausiame Škotijos mieste, niekuo neišsiskiriančioje šeimoje, kartu su savo mama Norma ir metais vyresniu broliuku Martinu.

Jei iš pradžių atrodė, kad berniukas greit liausis fantazuoti, tai sulaukęs trejų – jis apie nuošalią salą, pavadinimu Barra, kalbėjo tik daugiau. Ši vieta tapo kasdiene jo pokalbių tema. Cameronas vis kartodavo, kad nori nuvykti į Barra salą: „Noriu aplankyti savo kitą šeimą“, – kartojo jis. Kartais jis imdavo nepaliaujamai verkti ir reikalauti savo pirmosios mamos, atsisakydamas savo biologinės motinos Normos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)