Beje, reikia pastebėti, kad dokumentikoje, kurtoje apie Greenų šeimą, Linda greičiausiai pasisendina save, pristatydama judviejų pažinties pradžią. Moteriai galimai patarta nesakyti, jog tada, kai šie susipažino ir turėjo pirmuosius lytinius santykius, jai buvo viso labo trylika. Metų skirtumas čia keičia kontekstą iš santykių su vaiku į santykius su paaugle.

Terminas „pirmoji žmona“ šioje istorijoje, kaip ir priklauso poligaminį gyvenimo būdą vedantiems, reiškia ne tai, kad pirmąją žmoną po skyrybų pakeitė antroji. Antroji žmona tapo priedu prie pirmosios, o trečioji prie pirmų dviejų ir taip toliau. Tomas Greenas stabdžių neturėjo.

Iš viso vyras savo glėbyje glaudė 6 žmonas. Jis pats pasakojo, kad vyrai dažnai su paiku susižavėjimu klausinėja, kaip jiems taip pat susirasti tiek žmonų. „Reikia patenkinti jų poreikius“, – pasakojo atsakantis Tomas ir pridėjo, kad paprastai vyrai galvoja tik apie sekso poreikį. „Viskas nėra taip paprasta: reikia patenkinti ir jų intelektinius, ir saugumo, ir emocinius poreikius, ir taip toliau“, – aiškino 6 moteris vienu metu žmonomis vadinęs vyras, jas vedęs religinėse ceremonijose.

Antrąja vyro žmona tapo tuo metu penkiolikmetė Shirley. Bet tai – anaiptol ne keisčiausia istorijos dalis. Nes trečiąją Tomas vedė pastarosios mamą, June. Ir nors galiausiai moteris su juo išsiskyrė, ji ne kartą pasakojo, jog problema anaiptol nebuvo tai, kad vyras buvo vedęs jos dukrą ir, savaime suprantama, gyveno su ja intymų sutuoktinių gyvenimą. Tiesa, svarbu paminėti, kad su Tomu ji susipažino tada, kada June sesuo, Beth, su šiuo susitikinėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)