Šiais laikais socialiniuose tinkluose galima sužinoti įvairiausių įdomybių. Pastaruoju metu paaiškėjo, iš kur kilo „Snickers“ pavadinimas ir ši naujiena ne vienam „sugadino vaikystę“. Vėliau paaiškinta, kodėl daugelyje puslapių teiraujamasi, ar jūs nesate robotas.

Na, o neseniai X platformoje vartotojas „Today Years Old“ išpublikavo be galo įdomios informacijos apie šiaudelius gėrimams, rašoma „Daily Star“.

Greičiausiai ir jūs nė nesusimąstydami gėrėte pro šiaudelius sultis ir kitus gėrimus ne taip, kaip parodyta šioje nuotraukoje. Įrašas po ja skelbė: „Visas ligšiolinis mano gyvenimas buvo melas“, o nuotraukoje parodyta, kaip iš tiesų reikėtų įstatyti šiaudelį į sulčių pakelį.


Pasirodo, šiaudelį į sulčių pakelį reikia įstatyti atvirkščiai, nei esame įpratę, t. y. pusė su lenktu galiuku turi būti įstatoma į pakelį.

Per kelias dienas įrašas sulaukė 14300 patiktukų, o juo pasidalijo 1980 kartų.

Vienas vartotojas rašė: „Mano pasaulis ką tik apsivertė aukštyn kojomis.“

Kažkas parašė: „Tai šventvagystė!“

Trečias juokavo: „Tegu atlygina nuostolius už vaikystę.“

Ketvirtas nenorėjo sutikti: „Negali būti.“

Buvo ir tokių, kurie rašė, kad visą gyvenimą būtent taip ir naudojo gėrimų šiaudelius.

„Tik dabar sužinojote? Aš visus 28-erius savo gyvenimo metus taip gėriau“, – rašė X vartotojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)