Daugelis tėvų greitai susivokia – daugybė žavių, mažų drabužėlių, sudovanotų dar prieš kūdikio gimimą, praktiškai nebus panaudoti. Bent jau ne pirmaisiais mėnesiais (na, nebent naujagimio fotosesijai, o visais kitais atvejais baisiai brangūs drabužėliai bus ištepti mamos pienu ir patys suprantate, kuo). Ką gi tėvams daryti? Rinktis paprastus, nebrangius ir patogius šliaužtinukus. Patikėkite – jūsų kūdikiai su jais jausis komfortiškai, o jums bus patogu keisti sauskelnes.

Tiesa, išmokus šią 101-ą tėvystės pamoką, greičiausiai pastebėsite, kad kūdikiai labai greitai išauga šliaužtinukus, o jūs jų turite visą kalną. Belieka kažkam atiduoti ar paprasčiausiai išmesti.

Tiesa, viena moteris „TikTok“ socialiniame tinkle (vartotojo vardas – @xotiny__) pasidalino savo atradimu – ką galima padaryti iš išaugtų šliaužtinukų.

Kas galėjo pagalvoti, kad apatinė šliaužtinukų dalis (kuri įprastai yra su sagutėmis, kad būtų lengviau pakeisti sauskelnes) gali tapti seilinuku?

Puiku tai, kad seilinukų jūsų mažieji taip greitai neišaugs. Be to, atėjus laikui maitinti ne vien mamos pienu, bet ir kitokiu maistu, seilinukų prireiks dar daugiau.

Nesudėtinga, bet išradinga gudrybė daugeliui tėvų labai patiko. Vienas rašė: „Paprasta ir genialu.“
Kažkas parašė, kad seilinukai pigesni už šliaužtinukus, tačiau jam suskubo priminti, kad seilinukai gaminami iš padėvėtų, išaugtų šliaužtinių, tai – antrinis, tvarus naudojimas.

„TikTok“ gudrybės dažnai būna šaunios, o šiai nereikia išskirtinių meninių sugebėjimų – pakanka turėti žirkles.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)