Bet mamytė sugebėjo atsikirsti ją peikusiems interneto troliams. Janeth Zapata dukrai Lilith Alexai norėjo surengti ypatingą šventę, tad nutarė, kad nepakaks tradicinio vaikų vakarėlio su spalvotais balionais ir vėliavėlių girliandomis.

Jauna moteris pripirko tamsiaspalvių balionų ir iškepė pentagrama dekoruotą tortą, o Lilith aprėdė juodais drabužiais ir vaiką pastatė šalia pinjatos, forma primenančios Bafometą – satanistiniuose ritualuose sutinkamos dievybės ožio galva. Kaip praneša laikraštis „Daily Star“, Janeth sulaukė lavinos neigiamų komentarų, kai vaizdo įrašu iš vakarėlio pasidalijo tiktoke. Bet jau netrukus ji atskirto savo heiteriams.

Viename iš vaizdo įrašų, kuris surinko net 2,3 mln. peržiūrų, mažoji Lilith yra apsirengusi juodai, o šalia jos – raguotas ožkos pavidalo demonas.

Taip pat nufilmuota, kaip mažylė kerta gimtadienio tortą, ant kurio glajumi išpiešta pentagrama, laikoma šiuolaikinio okultizmo simboliu.

J. Zapata šokiravo socialinio tinklo vartotojus vaizdais iš keistojo vakarėlio, skirto jos dukros pirmajam gimtadieniui paminėti.

„Sklinda gandai, kad per pirmąjį gimtadienį apsirengiau gražiausiai“, – prie originalaus vaizdo įrašo prirašė jauna mama.

Internautai netrukus sukėlė šurmulį dėl vakarėlio temos ir aprangos, tvirtindami, kad šventė labiau priminė aukojimo ritualą, o ne vaiko gimtadienį.


„Nemanau, kad tai buvo tinkamas vakarėlis ar spalva mažai mergytei. Net neįsivaizduoju, kas dėjosi jos mamos galvoje“, – rašė komentatorė Lorena Salazar. Jai pritarė Susely Cardenas: „Tai buvo ne gimtadienio vakarėlis, o paaukojimo ceremonija.“

Kitas socialinio tinklo vartotojas pridūrė, kad vakarėlyje dalyvavo ir piktosios dvasios. „Nenoriu skleisti neapykantos, bet ar bent jau žinai, ką reiškia tavo vaiko vardas?“ – į mamą kreipėsi dar vienas komentatorius. Vienas internautas patikslino, kad mažylės vardas Lilith yra toks pat, kaip ir žydų folklore sutinkamo moteriškos lyties demono.

Tokie pikti komentarai Janeth paskatino pasiaiškinti ir paneigti, kad vakarėlis buvo satanistinis.

„Matau, kad daugybė naujienų svetainių mano dukters vakarėlį apipynė melais. Pirma, mes nesame satanistai. Antra, dalyvavo ir kitų svečių. Trečia, vakarėlyje nebuvo nieko satanistinio. Ketvirta, pinjata nebuvo nei šėtonas, nei velnias, o Bafometas. Penkta, pentagrama nėra apversta, todėl nelaikoma satanistine“, – paaiškino jauna mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją