Daugiavaikė mama Sharon, „TikTok“ tinkle žinoma kaip sharon.a.life, šioje vaizdo įrašų dalijimosi platformoje turi net 360 tūkst. sekėjų ir 12,3 mln. „patiktukų“.

Sharon reguliariai dalijasi įžvalgomis apie tai, ką reiškia turėti tokią didelę šeimą. Jos sekėjai iš moters dažnai sulaukia praktiškų patarimų ir gudrybių, kaip suvaldyti savo vaikus, rašo „The Sun“.

Neseniai įkeltame vaizdo įraše Sharon atskleidė penkis dalykus, kuriuos ji daro, kad jos pačios gyvenimas būtų lengvesnis.

Taigi, jei ir jums nelengva su savo vaikais, galbūt norėsite kai ką išbandyti ir savo namuose.

Sharon savo vaizdo įrašą įkėlė su prierašu „Tai nepadaro mano motinystės lengvos, bet bent jau palengvina“.

Pristatydama šiuos punktus ji sakė: „Šiais penkiais paprastais būdais aš palengvinu savo, kaip šešių vaikų motinos, gyvenimą.“

„Pirmiausia, kadangi turiu šešis vaikus, todėl turiu šešis puodelius, šešias gertuves ir šešis vandens buteliukus – po vieną kiekvienam vaikui.“

„Antra: per kiekvienus pusryčius valgome avižinę košę – kas rytą vis tą patį.“

„Trečia: jokių namų ruošos darbų lentelių. Kiekvienas mano vaikas visus metus atlieka savo namų ruošos darbų sąrašą.“

„Ketvirta: mes turime savaitinį besikeičiančių vakarienių grafiką – planas yra visada turėti tas pačias septynias vakarienes kiekvieną savaitę. Kai mums nusibosta koks nors patiekalas, tiesiog jį išbraukiame ir sugalvojame naują.“

„Penkta: maža paslaptis – triukšmą mažinantys ausų kištukai. Juos įsidedame kiekvieną vakarą.“

Jei turite vaikų ir dėl jų keliamo triukšmo sunkiai miegate naktimis – ausų kištukus galite įsigyti vos už 49 pensus (55 ct), pataria daugiavaikė mama.

Sharon vaizdo įrašas akivaizdžiai sužavėjo daugelį, nes vos per 13 valandų jis surinko 90,6 tūkst. peržiūrų, sulaukė net 9 361 „patiktukų“ 240 komentarų ir 177 pasidalijimų.

Vienas komentatorius buvo priblokštas: „Tie ausų kištukai! Nuostabu.“

Kažkas kitas parašė: „Kaip 5 vaikų mama sakau, kad tu tapai mano mėgstamiausia mama „TikTok“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją