Namų tvarkymo ir valymo paskyra „Refined Living“ „TikTok“ portale pasidalijo šauniu, visiškai paprastu būdu, kaip skalbti patalynės užvalkalus.

Videoklipe pasakojama, kad patalynės užvalkalus reikia skalbti kartą per savaitę, ir demonstruojamas visiškai nesudėtingas metodas (o juo skalbiant patalai tikrai bus dar švaresni).
Moteris pila į skalbimo mašiną skalbimo priemonės, suberia ketvirtadalį stiklinės sodos, dar įpila ketvirtadalį stiklinės acto ir įlašina 5 lašus levandų eterinio aliejaus.

Jei skaitote šį straipsnį ir esate iš tų, kurie iki šiol skalbėte patalynės užvalkalus tik su skalbimo priemonėmis bei minkštikliu, veikiausiai taip pat norėsite išbandyti naują skalbimo metodą.

Komentaruose patikslinta, kad actas pilamas į minkštiklio skyrelį, nes atlieka būtent minkštiklio funkciją, „soda stipriai valo nešvarumus, o levandų eterinis aliejus suteikia skalbiniams malonaus kvapo ir gerina miego kokybę“.

Teigiama, kad šis skalbimo būdas tinka ne tik patalynei, bet ir kitiems skalbiniams – tiek spalvotiems, tiek baltiems.

Publikacija sulaukė susidomėjimo – ji peržiūrėta 1,2 mln. karto, sulaukė 60,6 tūkst. vertinimų „patinka“, 677 komentarų, buvo pasidalinta 5 463 kartus.

Daugelis ketino išbandyti šį metodą.

Komentaruose internautai rašė: „Ką tik išbandžiau! Ačiū, kad priminėte. Vakare būtent taip ir skalbsiu.“

Po šios publikacijos taip pat užvirė diskusija, kokiu dažnumu reikėtų skalbti patalynės užvalkalus, o daugelis šiurpo nuo minties, kad patalynės užvalkalus reikia skalbti kas savaitę.

Viena moteris negalėjo patikėti: „Norite pasakyti, kad patalynės užvalkalus reikia skalbti mažiausiai kartą per savaitę???“

Jai atsakė vienas iš vartotojų: „Kiekvieną sekmadienį!“

Buvo ir nusistebėjusių: „Ką??? Žmonės neskalbia patalynės užvalkalų kas savaitę?“

Didžiuliam dalies vartotojų pasibaisėjimui, paaiškėjo, kad kai kurie skalbia užvalkalus toli gražu ne kas savaitę.

Vienas parašė: „Gal kas tris mėnesius skalbiu.“

Kitas pakomentavo: „Pakanka išskalbti kas dvi savaites, jei nėra augintinių ir miegi vienas.“

Kažkuris prisipažino skalbiantis patalynės užvalkalus kas mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)