Šįkart dalyvių skaičius ir vėl perkopė savo rekordą, Mamų mugėje dalyvauja 1800 šeimų. Su šūkiu „laisvi nuo daiktų“ šeimos renkasi ne tik sutaupyti, pasipelnyti, bet ir pasidalinti gėriu su kitais.

Mamų mugėje su tikslu paaukoti vaikų hospiso skyriui apsilankiusi Katažina Zvonkuvienė rado puikių daiktų savo dvynukams. Juokdamasi, jog išpirko pusę mugės, trijų vaikų mama Beata Nicholson džiaugėsi tapusi jau nuolatine Mamų mugės lankytoja.

Mugėje pirkėjai gali rinktis sau patinkančius ir reikalingus daiktus iš įspūdingos 150 000 prekių pasiūlos. Nuo kovo 22 d. net iš daugiau nei 10 000 žaislų, 100 000 vienetų drabužių, 15 000 porų batų, 5 000 kepurių, 150 vežimėlių ir daugiau nei 15 000 kitų daiktų (vežimėlių, baldų, prekių nėščiosioms, aksesuarų ir pan.). Pažymėtoms prekėms penktadienį taikoma 20 proc. nuolaida, o savaitgalį net 50 proc. Simbolinėmis kainomis įvertintus daiktus vaikams tuomet galima įsigyti dar pigiau.

Mugėje laukiama kiekviena šeima, įėjimas nemokamas. Pirkėjai kviečiami sutaupytus mugėje eurus prie kasų įmesti į aukų dėžutes, kuriose renkamos lėšos vaikų hospiso skyriaus statyboms.

Daugiau akimirkų iš pirmojo Mamų mugės etapo galite pažiūrėti šioje DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)