Astrologai išskyrė 5 Zodiako ženklus, kuriems priklausančios moterys turi išskirtinai puikius motinystės instinktus.

Jautis

Po Jaučio ženklu gimę žmonės paprastai yra stiprios ir stabilios asmenybės, dažniausiai siejamos su kantrybe ir tvirtumu. Priklausydami Žemės ženklų grupei Jaučiai iš prigimties yra auklėtojai, mėgstantys investuoti ne tik į daiktus, bet ir į žmones, o tada stebėti, kaip jie auga. Jaučio ženklo moteris yra mylinti, rūpestinga, puoselėjanti santykius ir kantri, todėl ji yra puiki motina ir dar geresnė mokytoja.

Vėžys

Vėžio ženklui priklausančios moterys yra itin mylinčios, rūpestingos ir emocionalios. Jos kupinos tvirtų meilės ir rūpestingumo vertybių, turi puikius prigimtinius motinystės instinktus, dėl kurių išsiskiria kaip motinos. Jų vaikai retai skundžiasi rūpesčio ar dėmesio stoka ir pasižymi švelniu elgesiu.

Mergelė

Žemės ženklai, kaip jau minėta, yra globėjai. Dėl išskirtinės kantrybės, atkaklumo ir rūpestingumo Mergelės yra puikios mamos. Be to, Mergelės yra išradingos. Jų savarankiškumas, rūpestinga prigimtis ir neišsenkanti kantrybė paverčia jas geromis motinomis, kurios tinkamai auklėja savo vaikus ir užtikrina, kad jų atžalos jokiu būdu nebūtų išlepintos.

Ožiaragis

Ožiaragis kitiems tėvams rodo tikrą pavyzdį. Stiprus, atkaklus ir žemiškas Ožiaragis žino, kaip vaikams įskiepyti pageidaujamas savybes ir gerai juos išauklėti. Po Ožiaragio ženklu gimusios moterys yra globėjiškos, mylinčios, tačiau itin drausmingos, todėl drąsiai gali būti įtrauktos į geriausių mamų sąrašą.

Žuvys

Šis Vandens ženklas yra itin empatiškas ir mylintis. Žuvys garsėja savo rūpestinga ir mylinčia prigimtimi bei emocingumu. Žuvys mamos iš tiesų supranta savo vaiko emocijas ir suteikia joms vietos, užaugina emociškai intelektualius vaikus, kurie yra laisvi savo kūrybiniuose ieškojimuose. Žuvų moteris yra vienas puikiausių motinystės pavyzdžių.

Dėmesio: šis turinys yra pramoginio tipo, tad šia informacija galite tikėti, galite – ne.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją