111
Kitas

2. Negali tikėtis pagarbos negerbdama kito

Nuoširdus pašnekesys apie tai, kaip suprasti savo emocijas ir jose nepasiklysti, visada padės tinkamai išnarplioti net painiausius širdies reikalus, todėl kiekviena mama tiesiog privalo tikį pokalbį inicijuoti.

Kalbėtis apie giliai asmeninius, intymius dalykus tikrai nėra lengva, tačiau nevalia pamiršti, kad pagalba susidorojant su negandomis jaunai merginai gali būti pati vertingiausia mamos dovana. Laiko patikrinta tiesa, kad problemos nebūtinai žlugdo – kad tos, kurios nenugali, daro žmogų tvirtesnį, nuskambėjusi iš motinos lūpų, bus tiesiog neįkainojama.

Toliau išvardyta keletas, portalo „Woman's Day“ publikacijos autorės nuomone, svarbiausių dviejų žmonių santykių sėkmę lemiančių dalykų, kuriuos pravartu žinoti kiekvienai jaunai merginai. Šalia pateikta patarimų, kaip kuo paprasčiau ir suprantamiau juos išaiškinti.

1. Esi vertinga tokia, kokia esi

„Tai, matyt, pagrindinė nuostata, kurią visos mamos privalo įkalti į galvas savo dukroms, – teigia savivertės ir pasitikėjimo ugdymo specialistė, socialinė darbuotoja Jess Weiner, knygos „Life Doesn't Begin Five Pounds From Now“ (Gyvenimas neprasideda pasiryžus atsikratyti 5 svarų) autorė. – Įtikėti savo tobulumu, reiškia suprasti, kad nieko neprivalai savyje keisti, kad tave mylėtų.“

Išaiškinkite savo dukrai, kad bet kuris, bandantis ją įtikinti, jog yra priešingai, tiesiog nėra jai tinkamas, ir nė vienas, neįžvelgiantis jos vertybių, negali pretenduoti į kokią nors vietą jos gyvenime.

111
Kitas

2. Negali tikėtis pagarbos negerbdama kito

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)